Gotovo, oglasio se Real Madrid, ima novog trenera!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 29.10.2018.
21:05
Izvor: Sportske.net

Real Madrid se danas oglasio zvaničnim saopštenjem.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Kako je objavljeno na zvaničnom sajtu Real Madrida, Đulen Lopetegi više nije trener ovog tima.

Nakon serije loših rezultata u ovoj sezoni uprava Real Madrida je odlučila da raskine ugovor sa čovekom koji je ostavio selektorsku funkciju reprezentacije Španije pred početak ove sezone kada je postavljen za trenera Real Madrida.

"Uprava kluba uz veliku odgovornost želi da promeni dinamičnost u prvom timu kada su svi ciljevi i dalje dostižni", stoji u saopštenju otkaza koji je uručen Lopetegiju.

"Uprava smatra da postoji disproporcija između kvaliteta igrača Real Madrida koji ima 8 nominovanih za Zlatnu loptu i rezultata kluba", ističe se u saopštenju.

Santijago Solari će zauzeti njegovo mesto, ali privremeno.

Solari je kao igrač osvojio Ligu šampiona i dve titule sa Realom, nakon što je 2000. godine došao iz gradskog rivala Atletika. Argentinac je proveo pet godina na "Santjago Bernabeu", pre nego što je otišao u Inter i osvojio tri šampionske titule u tri sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevan_vasic90
Monday, 29.10.2018
23:51

Pa zaista i nije normalno da ekipa koja onako mocno odigra protiv Rome u LS, odigra onako jadno protiv CSKA i Barcelone(bilo je tu jos jadnih meceva, ali ovi su najupecatljiviji). Real ima prekvalitetne igrace, pa cak i bez ijednog pojacanja, sa dobrim trenerom opet imaju kvalitet za borbu za trofej na svim frontovima.

avatar
Hannibal Lecter
Monday, 29.10.2018
23:44

tesko da moze biti nekog boljitka... treba ozbiljnije ime da vrati samopouzdanje i red u svlacionici. I pojacanje u svim linijama

avatar
Los Vikingos
Monday, 29.10.2018
23:37

Ja i dalje stojim iza svog misljenja da u ovoj situaciji u kojoj se nalazi Real nije zbog trenera, vec zbog igraca koji su istroseni i tu pre svega mislim na Modrica, Krosa, Varana, Marsela pa mozda i Ramosa. Perez nije hteo da dovodi adekvatna pojacanja i zamenu za Ronalda, a ostali su tu neki igraci koji vise nisu na nivou Reala. Voleo bih da gresim ali tako vidim ovo.

avatar
GoHard
Tuesday, 30.10.2018
00:23

Potpisujem svaku tvoju rec. Cak ni pod Zidanom nije sve bilo muy bien, treba jak trener koji ja klasa, ali to danas ne verujem da postoji u svetu fudbala.

avatar
stevan_vasic90
Tuesday, 30.10.2018
14:46

Shotry@ Druze, Varane je u top 5 stopera na svetu... on nikako ne moze da bude istrosen. Kroos takodje. Ima nesto i u motivaciji. Secam se da su isto tako govorili kad je Benitez imao oni epizodu u Realu, kako je nakon Ancelotija i osvajanja La Decime ekipa istrosena i da im treba remont... a onda Zidane sa istom ekipom osvojio 3 uzastopne LS. Dakle, umnogome je do trenera i jako malo do igraca. Sve su to kvalitetni igraci, na tom nivou su razlike u kvalitetu u nijansama, a ono sto donosi prevagu jeste takocka postavka, voljni momenat, motivacija- i to zavisi iskljucivo od trenera.

avatar
Stefoon
Tuesday, 30.10.2018
01:20

Anceloti, Klop, Gvardiola,ljudi koji znaju sve o fudbalu.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 30.10.2018
01:06

Naravno da postoji i to je recimo bio Konte i ono sto vam bas treba. Ali Real kao Real opet je postavio trenera koji je u sluzbi igraca kao sto su bili i prethodni. Vama treba ccrsta ruka a ne neko ko ce da bude podredjen zvezdama. Ova promena je za javnost, Real fakticki i nema trenera, nista se nije promenilo.

avatar
conecorleone
Monday, 29.10.2018
23:31

Znaci kao sto sam i predpostavio necu morati da navijam za Siti ,a sad posveta nasem flopetegiju otisla si epa neka,i tako flopetegi put pod noge povedi i goharda sa sobom pa se gotivite :D Na leto Murinjo,Alegri,Konte, bice rokaj snimaj sa trenerima leto 2019.

avatar
GoHard
Tuesday, 30.10.2018
00:25

Go Hard nije plakao za Ronaldom koji zeli 50 miliona, ako nista Lopetegi je sporazumno raskinuo ugovor, sta ti govori to? Nije svakom samo do miliona u zivotu. Idi navijaj za Siti molim te, uvreda si za nas koji navijamo vec 15 godina i vise godina za Real.

avatar
Stefoon
Tuesday, 30.10.2018
01:21

Ja ipak mislim da ti navijas za Real od dolaska Ronalda.

avatar
Monday, 29.10.2018
22:55

Lopetegi zvanicno budala godine u svetu Fudbala.

avatar
GoHard
Monday, 29.10.2018
22:44

Na kraju ce najmanje biti do njega, nezainteresovani igraci, tim bez napadaca. Da je falilo sansi za postizanje golova, nije, da je falilo zavrsnice, fali jos od 2017 i neefikasnost. Rekord o golovima u svakoj utakmici pod Zidanom malo je bacio senku na to ali nikad nije Real manje golova postizao, dzaba na svakoj utakmici po gol dva kad primis jos toliko. Od Ancelotija Real nema organizovanu igru vec se ide na individuu. Anceloti je mogao 90 minuta da se brani protiv Bajerna i da ne primi gol a da 4 a Real sad ako ne napada prima gol sigurno pa makar i od Alavesa.

avatar
Los Vikingos
Tuesday, 30.10.2018
02:52

Anceloti je stari lisac, ne pamtim da smo imali boljeg trenera u poslednjih 10-15 godina. Znao je covek da postavi taktiku i da zavrsi utakmicu bez primljenog gola a opet da napad bude efikasan. Tacno je da smo vec 2-3 godine u zaostatku sa golovima ali to je zato sto nemamo napadaca, Benzema je smijesan kada se govori o njegovoj statistici ali i samoj igri a opet je u klubu i plus igra svaku utakmicu. Patimo za pravom devetkom!

avatar
Don Carlo
Monday, 29.10.2018
22:27

Ajmo Solari, bio si mi jedan od gotivnijih igrača, uz par pojačanja, idemoooo

avatar
GoHard
Tuesday, 30.10.2018
00:22

Ne ocekuj nista, dok ne dodje iskusan trener koji zna sta treba raditi, i Zidan je bio odlican ali igru nema Real jos od Ancelotija i to je cinjenica.

avatar
Don Carlo
Tuesday, 30.10.2018
01:41

ne ocekujem nista specijalno, samo bolje od ovoga, nije monog. Ja da sam trener bili bi bolji rezultati. Slazem se Anceloti je najveca greska Pereza, nikako nije smio da ga otpusti, ali sad ne biva.