Gotovo! Posle trosatnog sastanka rešena sudbina Antonija Kontea!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 25.08.2020.
18:41
Izvor: Sportske.net

Završen sudbonosni sastanak, Inter izdao saopštenje, posledice ćemo videti...

EPA-EFE/CIRO FUSCO
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Sastanak između Kontea i predsednika Intera počeo je u 15 časova, nasuprot tvrdnjama bili su prisutni i direktori Marota i Ausilio koji su glavni kamen sporenja sa trenerom.

Na stolu su bile različite opcije, pokušaj da se postigne dogovor, ili raskid ugovora uz odštetu. Bilo je isključeno da Konte podnese ostavku i odrekne se ogromnog novca koji će mu Inter isplatiti u naredne dve godine, u pitanju je suma od oko 25 miliona neto, odnosno, zajedno sa saradnicima, 55 miliona bruto.

Šta je bio kamen razdora?

Pre svega Konteovo neslaganje sa politikom dovođenja igrača, traženje većih ovlašćenja, sprečavanje napada na njega i igrače u medijima, ali i zaštita u savezu.

On je razbesneo Kineze istupom posle meča protiv Atalante, ali posle svega, izgleda da je postignut dogovor. Kako je objavio Inter, Antonio Konte ostaje trener.

Šta to znači, hoće li neko od direktora platiti ceh, ili je došlo do kompromisa videćemo u narednim danima, Konte je insistirao na pojačanjima, a posledice dogovora će ubrzo uslediti.

baner

Ono što se zna je da je za naslednika bio viđen Alegri, ali na kraju je Inter prelomio, pa Maks mora da čeka rasplet u PSŽ i eventualni otkaz Tuhelu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveni Lucifer
Tuesday, 25.08.2020
20:29

Kada ove sezone nista nisu uradili sa ovim instant trenerom nece ni naredne, dostigli su vrhunac sa njim i sada mogu samo losije, jedino da mole za laksu grupu u ligi sampioma, mozda je tad i prodju

avatar
PazzaInter
Tuesday, 25.08.2020
19:49

Verujem da je ovo dobra odluka, bez obzira sto nije osvojen trofej ovo je ubedljivo najbolja sezona od Murinja. Igraci su se adaptirali na Konteov stil i verujem da sledece sezone to moze da izgleda jos bolje. Ono sto mi se ne svidja je to sto ovo izgleda znaci kraj za Skrinjara, kao i jos jedna sezona u kojoj ce igracina kakav je Eriksen imati sporednu ulogu. Nadam se da je Konte izvukao neke pouke iz ove sezone,ne moze Galjardini da mu startuje svaku utakmicu a uvek bude ubedljivo najgori na terenu. Sjajan trener i motivator, ali previse tvrdoglav i to ga sputava da bude jos bolji.

avatar
Dorotej
Tuesday, 25.08.2020
19:33

Rešena sudbina Kontra!? Videćemo u sledećim danima. Smehotres od članka.

avatar
Amalainter
Tuesday, 25.08.2020
18:47

Najbolja odluka i za Inter i za Contea..Osvojice Skudetto i na miru otici..

avatar
Mare91Inter
Tuesday, 25.08.2020
18:46

Kakav užas, najgori mogući scenario kakva nemoć kluba... tužno ovo i spaleti ih je ovako ucenjivao. Tragedija