Granada i Atletik podelili bodove, Espanjol iznenadio Malagu

Autor: Janko Glavonjić
subota 14.02.2015.
23:53
Izvor: Sportske.net

U poslednja dva meča Primere koji su odigrani večeras Granada i Atletik Bilbao odigrali su 0:0, dok je Malaga poražena od Espanjola sa 0:2.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Atletik Bilbao je imao terensku inicijativu u toku čitavog meča protiv Granade, ali na kraju ne samo da nije uspeo da postigne gol, već i da šutira u okvir gola domaćina!

Granada je u svojim kontranapadima bila konkretnija, ali nije uspela da postigne pogodak.

Možda i najbolju šansu propustili su u poslednjim trenucima meča, kada su u gužvi u šesnaestercu odbrambeni fudbaleri gostiju nekako izbacili loptu.

Nešto više od poslednjih 20 minuta Atletik je imao i igrača više, posle direktnog crvenog kartona koji je za brutalan start dobio Insua, ali nisu uspeli to da iskoriste.

Malaga je dominirala u meču protiv Espanjola, gosti gotovo da nisu prelazili centar, ali su iz jedinog udarca u okvir gola u prvom poluvremenu uspeli da zatresu mrežu.

Bilo je to u 41. minutu kada je Alvaro iskoristio sjajan centaršut Sevilje iz slobodnog udarca, i glavom zatresao mrežu.

Čitavo drugo poluvreme proteklo je u konstantnim napadima Malage, ali domaćin nije uspeo da izjednači rezultat.

Na kraju meča videli smo dramu - Koloto je ušao u 80. minutu, samo dva minuta kasnije je isključen jer je skrivio penal kao poslednji igrač odbrane, ali je Amrabat promašio penal.

Malaga je na kraju sve karte bacila u napad, i to im se osvetilo, u poslednjim trenucima meča Espanjol je postigao drugi gol i slavio sa 0:2.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke