Griliš, Voker, Sisoko, Orije - Napadač "Karamela" napravio žurku i nastavio niz!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 26.04.2020.
09:39
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Evertona svojim postupcima ugrožava karijeru.

EPA-EFE/ALESSIO MARINI
EPA-EFE/ALESSIO MARINI

Povezane vesti

Stigao je Moaz Ken minulog leta u redove Evertona iz Juventusa kao veliko pojačanje.

Mladom fudbaleru se pre godinu dana predviđala blistava karijera, dobijao je sve veću šansu u Torinu, postao je i seniorski reprezentativac Italije, ali je već sada slika potpuno drugačija.

Nakon loše sezone u dresu "Karamela", napadač je napravio i veliku glupost van terena.

Naime, on je na "Instagramu" objavio snimak na kojem se vidi da je napravio žurku u stanu, uprkos tome što su u Velikoj Britaniji na snazi stroge mere socijalnog distanciranja.

Povodom svega su se oglasili i iz kluba.

"Everton je zapanjen saznanjem da je igrač našeg prvog tima ignorisao smernice Vlade u vezi sa koronavirusom. Klub izražava ogromno razočaranje postupcima našeg igrača – oni su potpuno neprihvatljivi. Tim permanentno naglašava koliko je bitno poštovati odredbe u vezi sa društvenim distanciranje – i u svojim domovima, ali i van njih. Trud koji zdravstveni radnici ulažu u ovoj borbi je za svako poštovanje, a jedini način da im se pomogne je da se prate njihove preporuke", stoji u saopštenju Evertona.

Baner stoni tenis

Fudbaleri iz Premijer lige nastavljaju da krše mere koje je propisala Vlada, podsetimo da su u kršenju istih uhvaćeni i fudbaler Aston Vile Džek Griliš, reprezentativac Engleske i desni bek Mančester sitija Kajl Voker, kao i fudbaleri Totenhema Musa Sisoko i Serž Orije, koji su zajedno trenirali, što bi moglo donekle i da se razume, jer su ostali pomenuti pravili žurke ili išli na njih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke