Grujić: "Samo neka Mitar nastavi da daje, ali da im odbrana kiksa"

Autor: Pavle Knežević
sreda 21.03.2018.
14:08
Izvor: Sportske.net

Kardif je u sjajnoj poziciji da izbori direktnu promociju u premijeršip, a Marko Grujić se našalio na račun direktnih konkurenata i druga iz reprezentacije.

cardiffcityfc.co.uk
cardiffcityfc.co.uk

Povezane vesti

Marko Grujić je u Kardifu dobio ono što je želeo od pozajmice – minute i priliku da igra. Njegov klub je trenutno na drugom mestu Čempionšipa, sa sedam bodova više i utakmicom manje od Fulama i Aston Vile, tako da je u jako dobroj poziciji da se direktno izbori za Premijer ligu.

Neki kažu da je pritisak u Čempionšipu još veći nego u premijeršipu, ali za Marka u Kardifu to nije baš tako.

"U Kardifu taj pritisak nije posebno veliki da se mora ući, ali smo u sjajnoj poziciji, jer imamo sedam bodova više i utakmicu manje od Fulama. Što se tiče lige, kada bih rekao da je kvalitet isti, slagao bih. Možda po fizičkom aspektu, duelima i skokovima možda je na višem nivou, ali kvalitet nije", rekao je Grujić novinarima u Staroj Pazovi na pripremama reprezentacije.

Kardif je u sjajnoj poziciji da izbori direktnu promociju, jer ima dobru prednost u odnosu na Fulam naših Slaviše Jokanovića i Aleksandra Mitrovića, kao i na Aston Vilu.

"Biće neizvesnog do samog kraja. Čempionšip se završava nešto ranije nego Premijer liga, tako da će biti i zgusnust raspored, igraće se na svaka tri dana. Vila i Fulam igraju možda i jedan od najlepših fudbala. Mitar nastavlja da postiže golove i neka tako nastavi, ali da im odbrana malo kiksne, to bi bilo idealno i za reprezentaciju i za nas, haha. Samo da uđemo u ligu", kaže Grujić kroz osmeh.

Kako si zadovoljan svojim statusom i prijemom u klubu?

"Zadovoljan sam. Čim sam došao u klub, nisam odigrao ni dva treninga i odmah sam dobio priliku da igram. Najbitnija mi je minutaža, dobio sam poverenje stručnog štaba. Mislim da sam pogodio što se tiče pozajmice", kazao je popularni Gruja.

Da li si možda u kontaktu sa Klopom?

"Nisam direktno u konkurenciji sa njim. Drugačije je malo tamo, nije posao menadžera da priča sa igračima na pozajmici. Ima mnogo ljudi zaduženih za to, a posebno je dobro što sam ostao u Čempionšipu. Kad se završi sezona, idem na pripreme Liverpula. Bićemo obavešteni o svemu", rekao je Marko Grujić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SamoPosteno
Wednesday, 21.03.2018
20:07

Po meni bi bio idealna zamjena za emre cana, u slucaju da ovaj odluci otici

avatar
Kibox
Thursday, 22.03.2018
22:51

Zašto? Šta je to Gruja pokazao da dokaže da je za prvi tim Liverpula? Polako, ima vremena...