Gvardiola priznao poraz, šta dalje?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 03.02.2020.
12:57
Izvor: Sportske.net

Katalonski stručnjak svestan zaostatka.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Može se reći da je sinoć u Londonu završena trka za Premijer ligu. Murinjo je jednom oduzeo a sada i "simbolično" osigurao titulu Liverpulu pošto je savladao Siti sa 2:0 u 25. kolu.

Gvardiola je posle meča imao dug razgovor sa igračima, kaže da ih nije kritikovao već ukazivao da iste grešle ne smeju ponavljati iz meča u meč.

Kasnije je na konferencij i priznao da je trka odbranom trofeja završena.

"Predaleko su, nezaustavljivi su. Imaju dosta poena, dok smo mi naše ispuštali na utakmica poput ove danas. Naši dalji planovi su što dalji plasman u Ligi šampiona i kvalifikovanje za nju naredne sezone", izjavio je Pep po završetku meča.

Razlika između dva tima iznosi 22 bodova, sam Gvardiola je i pre meča u Londonu rekao da će o sezoni suditi po tome koliko daleko doguraju u Ligi šampiona koja je opsesija "građana".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
xman
Monday, 03.02.2020
21:09

Ne znam kako je to Murinjo osigurao titulu Liverpulu? Mislim da su to uradili Klop i igraci, a ne neko drugi

avatar
Offside
Monday, 03.02.2020
15:47

Potpuno normalno razmisljanje.Ulozili su toliki novac i ispada da je sve ulozeno samo da bi se osvajala liga a to ocigledno vise nije primarni cilj Sitija,njegovog borda,vlasnika i samog Pepa Gvardiole.Sva ova ulaganja i trosenja novca su morala da dovedu makar do jednog finala LS a oni tome nisu bili ni blizu,samim tim ispada da su trosili u prazno.Zato je i osnovni folus Sitija ove godine LS sto svakako ne umanjuje Liverpulovu dominantnu i zasluzeno dobru sezonu (ocigledno odustajanje Sitija vec u decembru).Realno,ovo je mozda i poslednja sansa Sitija da nesto urade u LS jer posle ove godine njima sledi smena generacije a verovatno i odlazak Pepa.

avatar
The KING (return)
Monday, 03.02.2020
14:08

Pad Sitija je utemeljen na tome sto igraci znaju da Pep novi ugovor nece potpisati, da odlazi iz Sitija zato su usli melahonicno u sezonu...

avatar
RocknRolla
Monday, 03.02.2020
15:11

Kako pad moze biti utemeljen? Kad vec pises sa toliko samopouzdanja kao da si popio svu pamet sveta makar se potrudi da to sto pises zvuci logicno. Ispadas smesan kao onaj na mocartu sto se potpisuje king ( kralj sportskih net)

avatar
The Red Army
Monday, 03.02.2020
16:37

Ne verujem, nego su grizli dve sezone nenormalno, osvoji ligu, kupove, ispali iz ls u poslednjem minutu, dodje do praznjenja energije, emocija, svega! Retko koja ekipa ako uopste bilo koja moze da grize tako duze od dve sezone, max tri.. Videces kad liverpul osvoji ligu ove godine, ovo im je druga sezona kako grizu, sledece ce biti druga prica ako klop ne proda salaha ili nekog i dovede nekog drugog vrhunskog gladnog igraca, sad ce minusi i komentari liverpulovih navijaca, naravno da ne zele da poveruju u to, ali nema sanse da liverpul bude ovakav i sledece godine nakon dve odlicne sezone, ne samo liverpul nego bilo koja ekipa, zivi bili pa videli

avatar
LFC*19
Monday, 03.02.2020
14:03

Sve i da nisi ispuštao bodove Pep. isto bi ti bilo. Jer, istorija se ne nadmašuje svakog dana. U svim ligama petice ikada, to je 500 šampionata i trka za trofej, nikad ovo. Ta riječ istorija zna bit malo otrcana, ali ovako bolje zvuči. I zašto to ne reći baš tako. Pohvalio bih ovom prilikom dozu stavljanja liverpool-a u vijestima, nekad barsa je izlazila u svaku vijest, nije moglo 3 biti a da nije barsa svemoguća. Ovo je prava doza, svakih 20 30 vijesti pomenite nas, dovoljno. Nemojte da nas rabite kao njih, i kad treba i kad ne treba.