Haos u Juventusu, Sari i Pjanić u "klinču" na treningu, svi znaju šta se krije iza svega?!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 21.06.2020.
17:07
Izvor: Sportske.net

Šta se dešava u redovima Stare dame?

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Nakon poraza u Superkupu Italije, te u Kupu Italije od Napolija pre četiri dana, isplivao je sav prljav veš.

Italijanska La Stampa prenela je danas da je Miralem Pjanić izbačen sa poslednjeg treninga, nakon žestokog sukoba sa trenerom Mauricijem Sarijem.

Izvori skloni seznacionalizmu koje treba uzeti sa rezervom preneli su da je Sari odbrusio Pjaniću da je "spor" i da je "njegova igra sra**e", na šta mu je ovaj navodno odgovorio da "u Barseloni ne misli tako".

Pjanić je već bio na udaru zbog očajnih izdanja protiv Milana i Napolija, zamera mu se što je glavom već u Barseloni, a spekuliše se da je nova runda pregovora iza ćoška.

Danas su pouzdani katalonski mediji preneli da su i Barselona i Juventus optimisti po pitanju trampe Pjanić-Artur, iako Brazilac i dalje kategorički odbija da se preseli u Torino.

Rok je 30. jun, dakle još manje od 10 dana, jer ovom trampom Barsa i Juve "peglaju" finansijsku godinu, koja se zatvara upravo 1. jula.

Inače, ubrzo se oglasio i Sari koji tvrdi da je sukob sa Pjanićem izmišljen.

"To su lažne informacije, nije bilo nikakve svađe. On je jedan od igrača koji najviše igra kod mene, što dokazuje da računam na njega. Pjanić je ključan u našoj formaciji sa trojicom veznih igrača"
, rekao je Sari.

Malo ko veruje treneru Juventusa, jer se veruje da samo želi da spusti loptu, jer posle dva meča u kojima njegov tim nije postigao gol i izgubio još jedan trofej, ne sme da dopusti novi kiks.

Juventusu neće biti nimalo lako, jer u ponedeljak od 21.45 gostuje neugodnoj Mihinoj Bolonji...

Baner 13

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 21.06.2020
19:12

Ne mislE tako.

avatar
Nemanjici
Sunday, 21.06.2020
17:56

Barsa je glupa ako daju glava za glavu

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 21.06.2020
17:38

Kao sto sam i pisao na pocetku sezone gde moze ovaj provincijski trener palanackog mentaliteta da drzi svlacionicu pod kontrolom, njemu je kepa sefovao i odredjivao ko ce da brani hahahaha