Hart iskreno o Gvardioli

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 13.09.2018.
23:58
Izvor: Sportske.net

Bivši golman Mančester sitija o Đozepu Gvardioli.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Legendarni golman Mančester sitija, koji je po dolasku novog trenera u klub izgubio mesto startnog golmana, a nakon što je dve godine lutao po pozajmicama, odlučio je da napusti "Građane" i da potpiše za Barnli.

Hart je rekao da je on u dobrim odnosima sa trenerom njegovog bivšeg tima.

Španac je stigao u plavi deo Mančestera 2016. godine, a tog leta Hart je prosleđen u Torino na pozajmicu. Nakon te pozajmice, usledila je nova pozajmica, u Vest Hem, a novi golmani su samo stizali u Mančester. Prvo je 2016. godine stigao Klaudio Bravo, a zatim narednog leta i Brazilac, Ederson. Hart je shvatio da nema šta da traži više u Mančesteru i prihvatio ponudu Barnlija.

"Ja sam super sa Pepom, mislim da je on top menadžer. On je došao i bio skroz iskren sa mnom. Pogledao sam ga u oči i pružio mu ruku, zahvalio sam mu se za iskrenost. Nisam mu zahvalan jer sam zbog njega napustio Siti, ali njegova iskrenost je brutalna. Pokušali smo da napravimo najbolje za obe strane", rekao je bivši golman "Gordon Albiona" i Mančester sitija.

Hart je u Siti stigao 2006. godine i postao je prava "ikona" kluba, ali jednostavno se nije uklapao u stil igre koji gaji Pep Gvardiola, pa je moralo da dođe do rastanka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zlogi
Friday, 14.09.2018
09:23

Ovaj covek mi je od engleskih golmana koje sam gledao, posle Simena najgotivniji. Bio mi je odlican na pozajmici u Birmingemu pre nego sto je poceo da brani kao prvi golman Sitija (a u Sitiju je branio kao zmaj). Ruku na srce kao da je zaboravio da brani otkako je otisao, toliko je pao u formi da je to nedopustivo, i vidi se razlog zasto je Gvardiola resio da ga se odrekne, covek ima strasan njuh.

avatar
Toledo
Friday, 14.09.2018
00:14

Ono kad ti se golman ne uklapa u koncept igre...