Hesus Hil Mansano - Od omiljenog do najomrženijeg "Madriđanina"

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 09.11.2020.
11:42
Izvor: Sportske.net

Jedna noć, promenila je sve.

EPA/JUAN CARLOS HIDALGO
EPA/JUAN CARLOS HIDALGO

Povezane vesti

Real Madrid je izgubio na Mestalji od Valensije rezultatom 4:1, u istorijskom meču na kom je protiv "kraljevskog" kluba svirano čak tri penala.

Iako madridski mediji pokušavaju da osude odluke sudije i pomoć iz VAR sobe, ali činjenice su da je Real bio očajan i da su i "manji" penali često bili svirani u korist Madriđana u 2020. godini.

Na udaru je jedan čovek, poznati "navijač" Real Madrida, Hesus Hil Mansano, koga mnogi pamte kada je jednom prilikom napustio "Santjago Bernabeu" sa kesom poklona sa grbom "kraljevskog" kluba. Kasnije se pravdao da je svojoj deci kupio suvenire, ali je istina da njega svi odavno znaju kao velikog navijača Reala, te arbitra koji je neretko na udaru posle svake utakmice na kojoj je sudio Barseloni.

Ipak, svoju tradiciju "pokvario" je u nedelju za samo pola sata. On je u razmaku od samo 30 minuta dosudio tri penala Realovom rivalu što je više nego što je pokazao na prethodnih 46 utakmica!

Na prethodnih 46 svirao je samo dva penala Realovim rivalima, a sinoć je svirao čak tri, zbog čega u Španiji zbijaju šale da više nije omiljeni arbitar u Madridu.

Sigurno je da će Hil Mansano biti pod posebnim okom na svakom narednom meču kada bude sudio Realu, ali i Barseloni...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RMDmadritista
Tuesday, 10.11.2020
13:44

Sta ima da bude omrazen, makar medju ljudima koji su realni. Sva tri penala su na mestu, jedino je mozda onaj prvi sporan gde je mogao da svira faul nad Asensijom ali u nastavku je Vaskez svakako igrao rukom.

avatar
Badr Hari
Monday, 09.11.2020
19:37

Jesús Gil Manzano, jedan od najboljih galaktikosa, čovek sa kojim je Real brutalno pokrao brojne protivnike i koji je u potpunosti zaslužio sve kese koje je izneo sa Bernabeu-a, ostaće upamćen kao jedini sudija u istoriji fudbala koji je dosudio 3 penala preotiv Real Madrida. Kakva ironija... 😂🤣🙃

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 09.11.2020
13:10

Sad je samo Hesus Hil (junior):-D *najomrazenijeg