Hoće li Gece na Svetsko prvenstvo?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 27.10.2017.
19:43
Izvor: Sportske.net

Da li je Mario Gece konačno u onoj pravoj formi u kojoj je bio nekada, kada je prelazio u Bajern iz Minhena?

BETA/AP Photo/Michael Probst
BETA/AP Photo/Michael Probst

Povezane vesti

Mario Gece je važio za možda i najtalentovanijeg fudbalera na svetu u jednom trenutku, kasnije je osvojio i Svetsko prvenstvu, postigao je odlučujući gol protiv Argentine u finalu.

Ipak, od te 2014. godine je imao velikih problema, što sa formom, što sa povredama, vratio se iz Bajerna u Borusiju, a sada kaže da je ponovo spreman 100%.

Polako ali sigurno se vraćao tokom oktobra nakon povrede.

"Konačno sam 100% spreman. Oktobar je prošao veoma dobro za mene i na terenu se osećam fantastično", rekao je Mario Gece.

Ono što je zanimljivo, jeste statistika koja kaže da Mario Gece prelazi isti broj kilometara u proseku kao kada je prvi put bio u Borusiji, nešto preko 11,5 kilometara po meču.

Hoće li se vratiti u reprezentaciju Nemačke?

"Moram još da radim kako bi se vratio u reprezentaciju. Naravno da želim da budem deo nje. Ipak, selektor donosi odluku, na meni je da radim", rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
S-I-M-K-E_
Friday, 27.10.2017
20:09

Koliko je zivot nepredvidiv i koliko je fudbal cudna igra,najbolje pokazuje fudbalska prica Gecea...Covjek koji je sprijecio Messija da osvoji Mundijal.A prije toga prakticno da nije ulazio u igru,bio je rezerva...Ili Finale eura kada se Ronaldo povrijedio i niotkud se pojavio Eder i u produzecima donio titulu Portugalu,a tog Edera nema ni na mapi posle Eura,usao covjek i dao gol za titulu.Cudne,neobjasnjive stvari.

avatar
Dale Cooper
Friday, 27.10.2017
23:31

Neverovatno...

avatar
scofield
Saturday, 28.10.2017
13:13

A jel ti krivo?