Hoće li ovo ubrzati razlaz, veto za Murinja?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 01.11.2018.
16:43
Izvor: Sportske.net

Odnosi uprave i portuglaskog stručnjaka odavno nisu idealni.

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Mančester junajted se muči ove sezone, krivaca ima puno, atmosfera u klubu je loša, Murinjo ne veruje direktoru Edu Vudvardu, isto je i u suprotnom smeru, "Posebni" se ne slaže i sa nekolicinom igrača, a sve se to odražava na rezultate kluba.

Često se piše o Murinjovoj smeni, ali se čini da to nije tako realno, jer bi klub morao Portugalcu da isplati ogromno obeštećenje u slučaju otkaza.

Ipak, neće ni popustiti pred Portugalcem, poznato je da Murinjo želi jednog štopera i krilo već u januaru, ali mu uprava neće ispuniti želje, makar ne u potpunosti.

Letos je Portuglac tražio nekolicinu štopera, nijedna od njegovih ideja se nije dopala upravi, a stanje se po svemu sudeći nije promenilo.

Mina je završio u Evertonu, uprava je smatrala da je rizik potpisati Džeroma Boatenga zbog povreda, dok nisu želeli da preplate 30-godišnjeg Aldervejrelda, koji bi narednog leta mogao da postane i slobodan igrač.

Tako su došli do svog rešenja, njima se dopada Hari Megvajer i voljni su da ga stave Murinju na raspolaganje u narednom prelaznom roku.

Bilo je i letos priče o ovom transferu, ali je engleski reprezentativac nakon odličnog Mundijala bio preskup.

Na "Old Trafordu" veruju da je euforija od Mundijala splasnula i da će štoper Lestera biti nešto dostupniji u januaru, a pritom su se uverili i u njegove kvalitete ove sezone, pa više nemaju problem da se pošteno otvore za njegovo angažovanje.

Jasno je dakle da su u Junajtedu svesni situacije u poslednjoj liniji tima, koja razočarava iz utakmice u utakmicu, ali neće prepustiti Murinju da rešava te probleme, možda baš jer ga ne vide još dugo na klupi ekipe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stevan Mikša
Friday, 02.11.2018
01:52

Ako dodje, odigrace prve 2, 3 utakmice. Bice krivac za primljene golove i Murinjo ce da ga zakuca za klupu, a onda natpisi da je to Vudvordovo pojacanje.

avatar
Agent Provocateur
Thursday, 01.11.2018
22:23

Mislim da je jasno da Mina nije nikakav igrac a Boateng, pa njegovo vreme je davno proslo ja bih rekao. Kao i Murinjovo - covek voli gotov proizvod, kupuje igrace od po 30 godina da bi nesto osvojio ali to vise ne ide tako i sada je vreme da naplati u nekoj kini svoje ime.

avatar
Anonymous Official
Thursday, 01.11.2018
19:42

Megvajer nije nesto mnigi kvalitetni jedino ako bi prihvatili Jonesa ili Smallinga uz doplatu za njega to bi bilo ok a ovako bolje dovesti nekog kvalitetnog stopera

avatar
Antihepi
Thursday, 01.11.2018
18:01

Брката верзија Фила Џоунса,само са брковима...

avatar
RedDevil612989
Thursday, 01.11.2018
19:35

Kao i vecina engleza precenjen. Fudbaler koji ima snagu ali mu zato mu manjka pameti i brzine.

avatar
Antihepi
Thursday, 01.11.2018
23:31

Управо. 100 милиона и доведеш Кулибалија,или 50 за Алдерверелда.