Hoćete isplatu na Lester? Ma, nema šanse!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 11.04.2016.
22:24
Izvor: Sportske.net

Kladionice pokušavaju da spasu što se spasti može, ali nisu ni oni koji čekaju novac naivni!

BETA/AP Photo/Scott Heppell
BETA/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Priča je vrlo jasna, ako Lester postane prvak, u šta niko gotovo ne sumnja, kladionice će morati da isplate oko 12 miliona evra.

Malo je jasno bilo opklada, kvote su bile ogromne, pa su uglavnom tu opkladu polagali navijači Lestera, naravno iz ljubavi ka timu, ne jer je neko ozbiljno mislio da mogu da budu prvaci.

Sada su kladionice ponudile da pet kola pre kraja isplate veći deo dobitka srećnicima, Lester ima sedam bodova više od Totenhema, pet kola pre kraja.

Ali, kako se saznaje iz engleskih medija, niko nije zainteresovan, jer svi veruju da Totenhem nema šansi da stigne Ranijerijev tim. Uostalom, ko nije siguran u svoj dobitak, može da se kladi sada na Totenhem na kvotu 5.50 da će biti prvak na kraju, i tako pokrije opkladu na Lester.

A koliko je sada kvota da će Lester biti prvak?

Pa mizerna, 1.20.

Do kraja je, ponovimo pet mečeva, Lesteru su potrebne tri pobede da matematički bude siguran, do kraja imaju Vest Hem i Svonsi kod kuće, gostovanje Junajtedu, pa čekaju Everton, i onda putuju Čelsiju na noge poslednjeg dana sezone. Kako igraju, teško je verovati da "Đavoli" ili nezaintesovani "Plavci" mogu da ih pobede, a uz to, nije ni izvesno da će Totenhem dobiti sve do kraja.

"Pevci" gostuju Stouku, dočekuju VBA, idu Čelsiju, pa im onda dolazi Sautempton, da bi u poslednjem kolu putovali u Njukasl, do tada bi "Svrake" mogle da ispadnu.

Ali, imaju meč manje kod kuće od Lestera, i podsetimo, sedam bodova manje, pa praktično samo neki slom Lestera u finišu sezone može da okrene stvari. U Engleskoj to niko ne veruje.

Arsenal i Siti su ispali iz trke, iako ne matematički, ali je kvota na ova dva tima veća od 20 da bi mogli u nekom čudesnom raspletu da se dokopaju krune.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke