I dalje važi "građanski" zakon, Liverpulovo čekanje se nastavlja!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 12.05.2019.
17:54
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Mančester sitija pobedom u poslednjem kolu overili su drugu uzastopnu šampionsku titulu u Engleskoj.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Gotova je i sezona 2018/19 u Premijer ligi, gledali smo lavovsku borbu Liverpula i Sitija, na kraju su "Građani" uspeli da zadrže bod prednosti, sezonu su završili sa 14 vezanih pobeda, odbranili su titulu.

Ušli su u poslednje kolo sa +1, trebala im je pobeda protiv Brajtona u gostima za trofej, na kraju su slavili sa 1:4 (1:2) i slavlje je moglo da počne.


Loše je počelo za "Građane", Brajton je poveo u 27. minutu, sjajno je skočio iskusni Glen Marej nakon kornera i glavom matirao Edersona za 1:0.

Ipak, na odgovor "Građana" čekali smo manje od 60 sekundi, David Silva je petom prosledio loptu do Aguera, a ovaj je sa par metara kroz noge proturio loptu golmanu Rajanu za 1:1.

Samo 10 minuta kasnije, korner za Siti sa desne strane, izveo ga je Rijad Marez, najbolji u skoku bio je Ejmerik Laport, koji glavom trese mrežu "Galebova", preokret na "Ejmeksu", Siti je bio na korak od titule.

Otišlo se sa 1:2 na odmor, da bi nakon 20ak minuta igre u nastavku videli pravu majstoriju Mareza.

Fudbaler koji je letos stigao u Siti za rekordan novac, nije dobijao puno prilika ove sezone, šuškalo se da bi mogao da promeni sredinu posle samo jedne sezone zbog nedostatka minutaže, ali se našao u postavi za osvajanje titule i titulu je i doneo "Građanima".

Namesio se Alžirac na udarac odličnom fintom na ivici kaznenog prostora rivala, a onda je još bolje šutirao, poslao je projektil u samo ćoše gola domaćeg sastava, Siti je poveo sa 1:3, postajalo je polako jasno da će titula ostati na "Etihadu".

Samo 11 minuta kasnije, slobodnjak za Siti na oko 20 metara od gola rivala, Gundogan je šutirao i to fanatstično, Rajan nemoćan, Siti je poveo sa 1:4, slavlje je zaista moglo da počne, a ispostavilo se da je Nemac postavio i konačan rezultat.

Liverpul je u istom terminu dočekao Vulvse, pobeda je bila imperativ, kako bi se zadržao i tračak nade da titula može na "Enfild", Klopovi puleni su ispunili svoj zadatak, slavili su sa 2:0 protiv "Vukova", ali nije bilo dovoljno, Siti je šampion.

Poveli su preko Manea u 17. minutu, akcija je krenula iz zadnje linije, sjajan dupli pas su odigrali Henderson i Aleksander-Arnold, potonji je probio po desnoj strani, ubacio loptu pred gola rivala, gde se na pravom mestu našao Senegalac, koji trese mrežu Vulverhemptona za 1:0.

Mane je postigao i svoj 22. gol u sezoni, sa kojim se izjednačio na vrhu liste strelaca sa Salahom i Obamejangom, igrao se 82. minut kada je duplirao prednost "Redsa" i postavio konačan rezultat.

U Ligu šampiona će Čelsi i Totenhem, "Plavci" su remizirali na "King Paueru" sa Lesterom, bilo je 0:0, dok je Totenhem remizirao sa Evertonom kod kuće, bilo je 2:2.

Golove za Totenhem postigli su Dajer i Eriksen, strelci za "Karamele" su bili Volkot i Tosun.

Mančester junajted je dokazao da je u velikoj krizi, ostali su bez Lige šampiona još ranije, a danas su doživeli poraz na "Old Trafordu" od Kardifa, Velšani, koji su ispali, su slavili sa 0:2 (0:1).

Poveli su preko Mendez-Lainga u 23. minutu, konačan rezultat postavio je isti fudbaler u 54. minutu susreta.

Arsenal je upisao Pirovu pobedu protiv Barnlija, slavili su na "Tarf Muru" sa 1:3 (0:0).

Dvostruki strelac bio je Obamejang, dok je utešni gol za "Kleretse" postigao Ešli Barns.

Konačan rezultat je u sudijskoj nadoknadi postavio mladi Nketija.

U ostalim susretima, Njukasl je slavio na "Krejven Kotidžu" sa čak 0:4, Sautempton i Hadersfild su podelili bodove, bilo je 1:1 na "Sent Merisu", goleada je viđena na "Selhrstu", gde je Kristal Palas sa 5:3, slavio protiv Bornmuta, dok je Vest Hem kao gost savladao Votford sa 1:4.

Dakle, Siti je odbranio titulu, Liverpul je drugi sa bodom manje, u Ligu šampiona će i Čelsi i Totenhem, Arsenal i Mančester junajted će morati da se zadovolje Ligom Evrope.

U niži rang idu Kardif, Fulam i Hadersfild.

Rezultati poslednjeg kola Premijer lige za sezonu 2018/19:

Brajton - Mančester siti 1:4
Barnli - Arsenal 1:3
Kristal Palas - Bornmut 5:3
Fulam - Njukasl 0:4
Lester - Čelsi 0:0
Liverpul - Vulverhempton 2:0
Mančester junajted - Kardif 0:2
Sautempton - Hadersfild 1:1
Totenhem - Everton 2:2
Votford - Vest Hem 1:4


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

124 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Monday, 13.05.2019
12:41

Potpuno zasluzeno

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 12.05.2019
21:46

Nadam se da će Arsenal osvojiti LE i da će biti i oni u LŠ naredne sezone...

avatar
Ogist Kont
Sunday, 12.05.2019
21:13

Čestitam Sitiju na tituli, a Liverpulu i Klopu na celokupnoj sezoni. Žao mi je što nisu oni osvojili PL, ali nikako ne mogu reći da su oštećeni jer Siti ovakav kakav jeste nema ništa manje osnova za titulu. Nijanse koje najčešće zovemo sreća su odlučile. Nadam se da će ova generacija liverpulćana osvojiti titulu, jer su zaista jedna od najboljih ekipa od kada pratim PL, a to nije kratko. Srećno u finalu crveni!

avatar
adidas forever
Sunday, 12.05.2019
20:49

Čestitke City-ju na zasluženo osvojenoj tituli. Da se Pep nije pravio pametan u prvoj utakmici protiv Totenhema sada bi bili i u finalu LŠ.

avatar
Nindza_Kornjača
Sunday, 12.05.2019
19:44

Gvardiola je pokazao da zna da pogodi sa kupovinom.Ako Gvardiola ostane jos 2 godine kako se pise ovde nema titule za Liverpul.Mozda osvoje tek kad Gvardiola ode.Sad ce pola vas napasti kako kupuje i trosi po 300 m.Setite se da je Liverpul samo za Alisona dao 80 m,Van Dijka 80 m itd.Trose svi ali City ima kvalitetniju klupu i vise je pogodio sa kupovinom.Ne bi me cudilo da Liverpul ove sezone potrosi preko 300 m kao i ostali iz PL.

avatar
lewa9
Sunday, 12.05.2019
18:56

Ne vezano konkretnu za ovu vest, ali bih hteo da prokomentarisem ponasanje pojedinih 'navijaca', jer je stvarno zalosno iskreno. Nikada na ovom sajtu nisam omolovazavao niti jedan jedini klub, bio on 'najgori' na svetu ili da je doziveo neki 'bolan' neuspeh, na provokacije jesam odgovarao, ali ih sigurno nisam prvi zapocinjao. Ocigledno da postoje ti 'pakosni' ljudi kojima tudji neuspeh znaci njihovu srecu i sluzi za podsmevanje. Takve stvari su odlike 'malih' ljudi. Nesto ne vidim da su oni razumni i 'normalni' navijaci, nakon poraza njihovog tima ili njihovog prozivali ovaj drugi i podsmevali se, vec su cestitali sportski. Ostanite veliki i u pobedi i u porazu, pa cestitajte protivniku ako je bolji ili pohvalite neciji uspeh, pojesce vas zavist. Ko treba pronacice se, ostalima sportski pozdrav! :)

avatar
noxovac993
Sunday, 12.05.2019
18:47

jos totenhem da osvoji ls i odlicna sezona.

avatar
L F C
Sunday, 12.05.2019
18:40

Hvala vam momci za divnu sezonu, mnogo toga ste ucinili ali ipak na kraju je bio neko bolji a to je siti. Cestike sitiju i njegovim navijacima sa sajta. Mozemo da pricamo sta bi bilo kad bi bilo ali ipak sve u svemu mozemo reci da smo imali divnu sezonu iza sebe. Jedan bod je odlucio na kraju, ali sta je tuje. Glavu gore braco moja crvena, imamo odlican tim, sto su vise puta pokazali. Jos jednom hvala momci, hvala klope za divnu sezonu. Sada se okrenuti LS, i pokusati osvojiti trofej i na jos bolji nacin zaokruziti fenomenalnu sezonu.
Y N W A

avatar
Liverpul Crna Gora
Sunday, 12.05.2019
18:34

Svaka cast Citiju. Zasluzeno.

avatar
Hajduk United
Sunday, 12.05.2019
18:29

Čestitke pepu i ekipi,liver ima nesriću da toliko bodova uvatiš i budeš drugi ,katastrofa....united je jako nisko po svemu,po meni je chelsea puno jači od tablice,ali ocito trener ne paše...nekad je za naslov bilo dovoljno 82-85 bodova

avatar
Paul Kersey
Sunday, 12.05.2019
18:26

Bravo City. Bravo i Lfc. Nešto najbednije na ovom portalu je rulja koja slavi što Lfc nije uzeo titulu dok su njohovi klubovi jadni i bedni, nika gori i bez perspektive da se to promeni. Stvarno treba imati promašen život za tako nešto. Lako će se prepoznati.😆

avatar
Steffmajster
Sunday, 12.05.2019
18:21

Pep efekat u PL (samo dva tima se bore za titulu)

avatar
Admine bolesniku
Sunday, 12.05.2019
20:17

Pep efekat preko pola milijarde LS ni na vidiku

avatar
Steffmajster
Tuesday, 14.05.2019
10:11

pare ne osvajaju...

avatar
Стерлинг Арчер
Sunday, 12.05.2019
20:30

Hoćeš da kažeš da su se u Nemačkoj borila dva tima za titulu?

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 12.05.2019
18:19

Zao mi je Liverpula odigrali su jednu od najboljih sezona od kad pratim PL i fudbal uopsteno a izgubili titulu za bod ,svaka cast Sitiju ali ja sam za Liverpul navijao da osvoji jer stvarno dugo cekaju na titulu cak 29 godina iako ih imaju 18 posle Junajteda najvise .Po meni je nepravda ako ova generacija Liverpula ne uzme LP i PL u skorije vrijeme jer Klopp je napravio masinu od ekipe i zaista je sklopio tim sa mocnim igracima.Sto se tice Celzija sezona puna uspona i padova na kraju je dobro zavrsili smo na 3 mjestu izborili ponovo LP i nadam se da uzimamo Euro ligu jer ako se to desi za mene dobro odradjena sezona .

avatar
Cetinje LFC
Sunday, 12.05.2019
18:19

Čestitke Sitiju na zasluženoj tituli. Imali smo priliku, propuštili je, nema što, idemo dalje, ima još za što da se igra, tako da.. Glavu gore Redsi, jedva čekam sledeću sezonu. Navijačima ostalih klubova-srećno u sledećoj sezoni, da se više radujete iduće godine 😉 ali pojedini da porade na objektuvnosti tokom ljeta, ne bi loše bilo 😁 pozdrav svima, čekamo finale LŠ 😊😊😊

avatar
xman
Sunday, 12.05.2019
18:17

Ne znam sta napisati. U svakom slucaju City zasluzeno osvaja, immali su taj bod vise i odigrali sjajnu sezonu, kao i Liverpul, ali sta jr tu je..sad je sve u nasim rukama sto se tice LS, taj trofej bi napunio samopouzdanjem ovu mladu ekipu, uz par pojacanja, sledece sezone bi mogli napasti sve trofeje. YNWA

avatar
Red blood
Sunday, 12.05.2019
18:16

Hvala Liverpulu na nezaboravnoj voznji od prvog do poslednjeg kola.
Bilo je uzivanje.
Hvala i Mareju na golu..kratko je trajalo,ali bilo je slatko.
I cestitke Sitiju na odbrani titule.
Zasluzeno i svaka cast.
Bila je ovo brutalno dobra sezona,najvise zahvaljujuci ovogodisnjem sampionu i vicesampionu.

avatar
äxwell
Sunday, 12.05.2019
18:14

Nema sta zasluzeno..Nismo osvojili al cemo je i sledece sezone napasti..Ovo mogu prvi put napisati sa sigurnoscu..! Siti je nevjerovatan tim i bili smo uz njih sve do kraja sezone! Naravno, moze se cjepidlaciti, gdje su se sve bodovi izgubili i na kraju titula, al to je besmisleno..Izvuci pouku i sledece sezone jos iskusniji uci u novi pohod. Ostaje na kraju jos mala stvar oko finala LS. Ajmo zavrsiti sezonu sa trofejom!!

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Sunday, 12.05.2019
18:13

Zadnje kolo je prvih 6 ekipa odigralo, kako igraju cele godine. Siti i Liverpul relativno rutinski pobedili, Celzi ni sam ne zna kako je uzeo koji bod, Arsenal pobedio u nebitnoj utakmici, Mancester se izbrukao za kraj,a Totehnem fino pobedio.

Realno Siti je vise zasluzio, Liverpul je na srecu uzeo preko 10 bodova, mozda cak i 15ak, Sitiju celu sezonu povredjeni bili najbolji igraci i opet uzeli 98 bodova.

Liverpul bas ima za cime da zali, a Klop jeste unapredio Liverpul, Jeste ga momacki podigao sa 6-7 mesta, ali je i cinjenica da covek jos uvek za cele 4 godine i da se ne lazemo, za jako puno para, nije uzeo trofej. Liverpulu bi bilo najbolje dok imaju TIM, da ako ikako mogu dovedu tipa Ancelotija, kada bi mu dali budzet 200m, on bi privukao koga god zeli i uzeli bi titulu,a Klop moze otici u Mancester da njima napravi hemiju, titulu nece uzeti ni oni bar 3 godine.

avatar
äxwell
Sunday, 12.05.2019
18:48

Sve sami strucnjaci i njihove analize.. Lvp je na nesrecu izgubio mnogo bodova zbog losih odluka sudija..Srecom imamo VAR sledece sezone..Klop radi sjajan posao!! Znam da bi mu misevi najradije sto pre vidjeli ledja al nema od toga nista..

avatar
Кун
Monday, 13.05.2019
18:02

HAHAHAHAHAHA, SREĆOM VAR

avatar
BlueBoy84
Monday, 13.05.2019
12:47
avatar
BlueMoon
Sunday, 12.05.2019
18:12

Ederson osim greske za gol dobar,ostali za 10.Marez ce naredne sezone biti mnogo bolji,igrac utakmice.Agueru se nije dalo,ali zna se ko je najbolji strijelac PL.IN PEP WE TRUST!

avatar
_mladen_
Sunday, 12.05.2019
18:45

Pa zna se Obamejang, Mane i Salah. :)

avatar
Kolos
Sunday, 12.05.2019
18:50

Najbolji srtelčevi su Auba, Salah i Mane, zna se :) čestitam na tituli, zasluženo.

avatar
LUZERPOOL
Sunday, 12.05.2019
18:12

Cestitke komsijama, najjaci ste, ne moze vam prici ni jedan klub u PL. O cirkusu sa Old Trafforda ne vredi trositi reci.

avatar
Adi237
Sunday, 12.05.2019
18:07

Cestitke sitiju zaista su igrali odlicno i atomski fudba i na kraju zasluzeno i osvojili PL. Ono sto me raduje je od iduce sezone VAR jer toliko su puta sudije napravile ogromne pogreske da je cak i suvisno ih komentarisati..i osta je nada za junajted da ce solskjer rastjerati ove setace i umisljene igrace i da ce doci momci koji ce se boriti..ovaj mali grenvud ili kako vec mi je dobro djelovo decko se trudi trcko i naj opasniji je nas igrac bio.. konacno kraj smaranju i ovoj amaterskoj odbrani..ako zeli bolje rezultate junajted prvo mora srediti ovo odbranu ako im idalje budu igrali smoling, jons,yang necemo se plasirati ni u LE sledece sezone. I pod hitno dati pogbu samo ako ga ko zeli on pravi raskol u timu glavni setac tima. (Bisaka,pa eto i mekgvajer ako ne moze kulibali,fernandes,kutinjo ili dibala,d.kosta.) ako dovedemo te igrace mozemo se nadati necemu.

avatar
stfmcfc
Sunday, 12.05.2019
18:07

SAMPIONI SAMPIONI OLE OLE OLEO LEEEEEEE !!!!!

avatar
Sunday, 12.05.2019
18:06

koja je ovo liga ,sta sad cekat do sljedece sezone pa kladaru bacat

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 12.05.2019
18:05

Zasluzeno stanje. Cestitke sampionima.

avatar
RealisticChelseaFan
Sunday, 12.05.2019
18:04

98 poena bez De Brujnea koji je propustio pola sezone zbog povreda, a Siti je bez njega sigurno 20% slabiji. Zasluzena titula tu nema dileme! Ocekujem i sledece sezone trku izmedju Sitija i Liverpula jer su prejaki, a ostali ce da se bore za 3. mesto.

avatar
_mladen_
Sunday, 12.05.2019
18:11

Izvini druze, De brujne je nestvaran igrac, ali prica da su oni slabiji 20% bez nejga su price za malu decu, kad imas klupu kakvu oni imaju. :)

avatar
RockyMan
Sunday, 12.05.2019
18:13

Teško je očekivati da će biti opet ovoliko dominantni, ali prva dva mesta su rezervisana za Siti i Liverpul.

avatar
RedDevil612989
Sunday, 12.05.2019
18:03

Stvarno zanimljivo prvenstvo, do zadnjeg kola. Sto se tice Junajteda, tacnije Kardifa, potpuno zasluzen rezultat. Osim Grinvuda i Mektomineja nisam stekao utisak da je i iko hteo da bude prisutan na utakmici. Stvarno sramota koliko je nepostovanja prema klubu, prema navijacima. Sve najuriti i krenuti sa decom.

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Sunday, 12.05.2019
20:19

Pa odbili im od plate i normalno da niko ne zeli da igra

avatar
RedDevil612989
Monday, 13.05.2019
18:01

Pa nisu im odbili zbog mene nego zbog njih. Znali su da ce to da se desi i do predzadnjeg kola su imali sansu da udju u Ligu Sampiona a sta su oni radili? Setkali se po terenu i dozvolili da ih Hadersfild i Kardif na kraju pobede. Ej, HADERSFILD I KARDIF. Gol razlika izmedju Junajteda i tih ekipa je bila 40+ golova i opet nista nisu uradili. Zasluzili su to. Isto kao kad neko na poslu ne obavlja svoj deo posla kako treba. Odmah te sankcionisu.

avatar
lewa9
Sunday, 12.05.2019
18:03

Pre svega da cestitam Sitiju na tituli i na ovoj neizvesnoj borbi. Obe ekipe su zasluzile i kako god da se zavrsilo, mislim da bi bilo 'posteno'. Siti sa vise pobeda, Liverpul sa samo jednim porazom. Hvala Klopu i ovim momcima sto su nam ovu godinu ucinili jos lepsom, zaista fenomenalna sezona iako je izostala PL i ne moze se nikome nista zameriti od igraca stvarno. Mozemo da pricamo sta bi bilo kad bi bilo, ali bi bilo nezahvalno prema svima njima, jedino mozda sto bi moglo da se kaze jeste da je mozda 'duza klupa' Sitija ta koja je prevagnula, jer generalno gledano mi smo sa 15-6 igraca izneli sezonu sto je za svaku pohvalu, narocito u PL. Ova ekipa ima pobednicki mentalite sto se vidi iz utakmice u utakmicu (naravno, svaka ekipa u jednom trenutku mora da ima pad forme), tako da ne brinem za trofeje, docice oni vremenom. Ostaje da se okrenemo finalu LS i da probamo da je osvojimo. Jos jednom, hvala vam za ovu fenomenalnu sezonu! Sportski pozdrav i ♥YNWA♥!

avatar
Solskjerove bebe
Sunday, 12.05.2019
19:12

Kako ce imat pobjednicki mentalitet kad nema trofeja,dobro ipak kad je luzerpul u necemo drugi to je za njih pobjedat

avatar
lewa9
Monday, 13.05.2019
16:08

Pogledaj prvo u svoje dvoriste, pa onda komentarisi tudje. Pozdrav

avatar
_mladen_
Monday, 13.05.2019
15:49

Ne nego sam navikao da gledam fudbal zbog igre i zbog svega sto donosi... Ko god gleda samo trofeje, moze da gleda fudbal kroz novine. Ovo je bila sjajna sezona, sa milion odlicnih utakmica i ja sam uzivao. Kada ti to naucis, onda ces srecnije da zivis.

avatar
Kolos
Sunday, 12.05.2019
18:03

Rutinski smo odigrali utakmicu, 97 bodova u sezoni je odlično ali (ove) nedovoljno za titulu. Čestitam Mančester Sitiju na osvajanju, ne treba naglašavati da su fenomenalna ekipa, od avgusta se ponovo borimo za vrh! Naredne sezone očekuje jači Lester i žestoku borbu za titulu kao i ove. Preostaje samo finale LE i LŠ, do tada, pozdrav za ljubitelje Engleskog fudbala! Premijer Liga je žestoko izdominirala ove sezone.

avatar
_Goran_
Sunday, 12.05.2019
18:03

Kad osvojis 97 poena uz samo jedan poraz tokom sezone, a zavrsis kao vicesampion sa najvise bodova u istoriji, to znaci samo jedno: postoji neko jos bolji. Cestitke Sitiju na tituli, ostaje taj 1.jun sad i vera da ce se osvojiti LS i na taj nacin zaokruziti odlicna sezona.

avatar
Павле Ристић
Sunday, 12.05.2019
18:02

Nema sta momcima i Klopu da se zameri. Fantastična sezona , Velikih 97 bodova, brojni rekordi, dva najbolja strelca lige, najbolja odbrana lige, najbolji golman lige, najbolji igrač lige- Sve to stize iz Liverpula. Ništa nije gotovo ništa nije izgubljeno idemo u to finale da osvojimo i da vratimo trofej Lige šampiona gde mu je i mesto a ujedno i da pokazemo da smo najbolja ekipa trenutno u Evropi! YNWA!

avatar
Red Demon
Sunday, 12.05.2019
18:02

Cestitke Sitiju zasluzena titula.

avatar
deki trbic
Sunday, 12.05.2019
18:37

bas i nije zasluzena titula ali je nazalost osvojena iako je LIVERPUL zasluzio, ali neka oni uzmu LS.

avatar
Moljonazo style
Sunday, 12.05.2019
22:12

Kome si imo da castitas rodjeno :D

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Sunday, 12.05.2019
20:20

A kako je to liverpol zasluzio a city nije , izvini city je bolja ekipa od liverpola i zasluzeno su tu gde jesu

avatar
Stari
Sunday, 12.05.2019
18:01

Zasluženo, obe ekipe na vrhunskom nivou, sreća odlučila. Ono razbijanje Barse je sigurno pomoglo da se lakše podnese od strane Liverpula. Ako osvoji LŠ neće biti nezadovoljnih mada obe ekipe više žele suprotne trofeje.

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 12.05.2019
18:01

Imas 97 bodova i ne budes sampion, i to treba znati.. Ali objektivno, Siti je bio bolji ove sezone... Junajted, majko moja sta se.dogadja u ovom klubu. Ole jedino da zameni citavu prvu postavu pa da nesto uradi. Ovoliki skup preplacenih malodusnika nisam video u zivotu... Mislim da je ipak preuranjeno sa Solskerom, njemu treba vreme koje Junajted nema. Morali su da gadjaju Poketina, jedini ispravan, a relativno dostupan izbor u ovom momentu...

avatar
cukambre
Sunday, 12.05.2019
18:20

Rekao Solskjer da nece dovoditi sestoricu kao sto se prica. Oni moraju kao Siti da u dva roka prodaju i kupe sve sto treba.

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 12.05.2019
19:01

On je covek u duplom problemu... Da bi mu uopste krenulo prvo mora da otera ove sto igraju sa pola duse, a to su mu glavni igraci u ekipi... Tako da kad njih najuri, ostaje mu roster od igraca koji objektivno nisu ni za Everton, bukvalno ekipa u rangu Wulvsa. On mora da dovede top klasu, i to glava za glavu, za svakog iz gorepomenute grupe. Da bi ova ekipa bila konkurenta fali bukvalno 4 do 6 odlicnih igraca i mnogo mnogo rada na samopouzdanju i atmosferi... Junajted je sa ove.tacke gledista u opasnom problemu jer ce i sledece sezone samo statirati. Siti ce ostati jak, Liverpul isto, trka ce i sledece sezone biti izmedju njih. Arsenal ce, dokapa li se LS, mozda i najvise napredovati od top ekipa. Emeri radi dobar posao i fale mu samo skuplje kupovine. Spasi su poslovicno odlicna ekipa, koja doduse zavisi od Poketina i par nosilaca igre. Gubitak Eriksena i par njih koji se pominju ce ostaviti trag. Oni su nepoznanica jer mnogo zavisi od finala u Madridu, ali mi svakako izgledaju bolje od Junajteda u perspektivi. Celsi ce flopovati epohalno u sledecoj sezoni, to je prosto katastrofa u najavi. Dosta istrosenih igraca koje Azar cini mnogo boljima nego sto jesu. A on je decko vec igrac Reala, samo je jos ostalo da neko navijacima kaze da je car go...

avatar
Tata Messi
Sunday, 12.05.2019
18:00

Zasluzeno.Liverpul je izgubio titulu protiv West Hema i Lestera.I da se kojim cudom igrao playoff,Siti bi dobio

avatar
Stari
Sunday, 12.05.2019
18:18

Zasluženo i 4:0

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 12.05.2019
18:00

E ovo je vec za izucavanje kako je Chelsea na kraju zavrsio 3. to je svakako pozitivna stvar,ali negativna stvar je to sto nisu 3. jer su bili bolji nego jer su bili malo manje losi :D Nego Djavoli eh da vam bi Solskjaer od pocetka sezone borili bi se za titulu jel? Mnogo ste jezicarili da ce Celsi u LE a vi u LS. Sto se tice sampionske titule za ovo kolo ocekivano,kad se zezamo zezamo se ali ako cemo iskreno Liverpul je zasluzio titulu naravno sa 97 bodova,jedini im je problem bio sto je i Siti apsolutno zasluzio titulu cestitke. Sledece sezone ocekujem da niko ne predje 90 bodova jer ce liga biti jaca 3 realno jako slaba tima zamjenice 3 mnogo jaca a i Leicester prije svih,Wolves,Watford,Everton ocekujem da budu jaci

avatar
Alex DeLarge
Monday, 13.05.2019
01:39

Celsi bez novih igraca, i bez Azara koji 99% ide, moze da bude samo kanta za napucavanje u LS. Objektivno, ono sto sam ja gledao Celsi, to je verovatno najsmusenija ekipa koja ni sama ne zna kako je uzimala bodove. Ali bez sprdnje, ja to nikad nisam video u zivotu. Protivnik promasi Boga bukvalno i oni nesrecnici nekako dodju do boda ili cak i pobede sto je najgore... Najvise od svega toga, Celsi nema igru, to je neki hibrid drzanja lopte i kratkih pasova gde napred sve zavisi od toga da li ce Azar driblingom ili Vilijan trkom napraviti neki visak. Luiz klepa one lopte sa 40 metara, onaj batica iz Napolija nekad okrece samog sebe kao na ringispilu, da te bog sacuva sta gledas... Moja procena je da se pucaju po savovima sledece sezone...

avatar
Igors Stepanovs
Sunday, 12.05.2019
18:00

Odlicna sezona Obamejanga i Lakazeta.Konacno imamo dobar napad,jos samo da Emeri utegne odbranu.Ocekujem burno leto.I naravno svom snagom na trofej LE...

avatar
Budarrr
Sunday, 12.05.2019
17:59

Nema šta velikan je to... 29 godina bez titule hahaha

avatar
Kolos
Sunday, 12.05.2019
18:29

Al' se zato tresu gaće onima koji igraju protiv nas, hahahaha :)))

avatar
Budarrr
Sunday, 12.05.2019
19:22

Da,da naročito se tresu City-u.I kojih to vas?Da ne igraš u Liverpulu? Lovren možda?

avatar
jack wilshere
Sunday, 12.05.2019
17:58

Svaka cast Obamejang, prva sezona i odmah top strelac.. Jos promasio 15ak zicera u sezoni. Samo to popravi sljedeće godine i bice super.

avatar
_mladen_
Sunday, 12.05.2019
17:58

Nema sta ocekivano, svakako ja nemam sta da zamerim Klopu i timu, oni su svoj maksimum dali i jedini su ispratili tempo Sitija. Imaju neverovatnu sezonu i ovo je tek pocetak puta za ovaj tim Liverpula. :)

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 12.05.2019
17:58

bravo siti zasluzeno su sampioni...liverpul ceka vec 30 godina sta je za njih jos godina-dve da sacekaju...mozda je sledeca sezona njihova,mada to kazu svake sezone...junajted je smesan tim ali prava komedija

avatar
Solskjerove bebe
Sunday, 12.05.2019
17:58

Ponavljajte vi iz luzerpula CHAMPIONE CHAMPIONE OLE OLE OLE hahahahahahahha

avatar
LUZERPOOL
Sunday, 12.05.2019
18:05

Ne znam sta se radujes, 30 bodova smo ispod Liverpula, klubovi koji ispadaju su nas urnisali. Nemas cemu da se smejes.

avatar
skr
Sunday, 12.05.2019
19:48

Au druze nisi morao bas toliko jako.

avatar
Solskjerove bebe
Sunday, 12.05.2019
19:17

Kako se ne mogu smijati klubu koji 30 god nije lige osvojio,kako?A sto se nas tice ima zu vise posla nego na bausteli.

avatar
lewa9
Sunday, 12.05.2019
18:05

2:0 bese za prezaljeni Kardif danas, tako?

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Sunday, 12.05.2019
17:58

Zasluzena titula Sitija . Pokazali su da su bolji tim i bili su konstantniji i bolji u zavrsnici sezone od Liverpula. Steta sto nemaju navijace koji bi proslavili veliki podvig.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 12.05.2019
17:57

Ponadali se luzeri, ali bar su videli trofej PL na svom stadionu pa i to je nesto. Mada bar ce slaviti Bozicnu titulu, pa i to je ogroman uspeh. Odigras najbolju sezonu u istoriji kluba, sudije ti poklanjaju sakom i kapom, protivnicki golmani te caste gde stignu, protivnicki napadaci mase ciste zicere i opet ne osvojis titulu, to mogu samo luzeri.

avatar
Stari
Sunday, 12.05.2019
18:07

Ti izgleda imaš isti problem ko LFC čim si toliko opterećen istim!!!!

avatar
_mladen_
Sunday, 12.05.2019
18:14

Ako nista ti si bio najglasniji u pisanju istih komentara iznova i iznova, mozda ces sledece sezone biti pametniji, pa ces izmeniti barem nesto. :)

avatar
Stretford END 1878
Sunday, 12.05.2019
17:57

Na domecem terenu od ekipe koja je ispala, bruka i sramota. Letece glave zbog ovoga, nadam se Vudvordova i dobar deo igraca prvog tima.

avatar
LUZERPOOL
Sunday, 12.05.2019
18:06

Prva glava koja treba da leti je Solskerova, napraviti mesto za Poketinja.

avatar
LUZERPOOL
Tuesday, 14.05.2019
00:18

Da se ne lazemo, Totenam i Junajted ne mogu da stanu u istu recenicu. Totenam je zadnjih godina za dve klase bolji od Junajteda, alii u ligi sampiona ni svesni nisu kako su se usuljali u Finale. Totenam sa ovom ekipom ne moze da osvoji PL, a vec prodaju najbolje igrace, tako da u Totenamu radi taj posao iznova i iznova. U Junajtedu ogroman budzet, ogromna placa, klub sa evropskim renomeom i mnogo jos toga. Junajted jesto ocajan, sramotan ali to nece trajati doveka, za 2,3 ili 5 godina i oni ce posloziti konce. I svakako da mu je imperativ da trenija Junajted.

avatar
Rooster
Monday, 13.05.2019
08:04

Ako Poketino dobije novca za prelazni rok, zar mislis da ce iz Tottenhema sa kime igra finale LS, preci u Junajted? Kome trebaju realno 2, 3 godine da se konsoliduje. Poketino bi morao sve ispocetka da radi. A ovako ima extra klub, novi stadion, a mozda i titulu LS.

avatar
Stretford END 1878
Sunday, 12.05.2019
19:48

Koliko god da ga gotiv izgleda da si u pravu, nije dorastao zadatku. Mislim da bi bio dobar pomocni trener.

avatar
Solskjerove bebe
Sunday, 12.05.2019
19:21

Volim Solskera,ali mislim da si upravu,Poketina dovest i rec mu sta god da se desi klub je iza tebe i dati mu para,uspjeh kroz 2/3 sezone zagarntovan.

avatar
Hajduk United
Sunday, 12.05.2019
18:25

Sramota smo,ali baš..nadam se dobrom planu OGS ,da je shvatio loš kukolj i da slijedi veeeeeeelika čistka...

avatar
jack wilshere
Sunday, 12.05.2019
17:57

City zasluženo. Mora im se skinuti kapa. A moram stvarno reci da mi je zao Liverpulcana, mogu zamisliti osjecaj kad je Brajton dao go, nije ni prosao osmijeh a vec Aguero izjednačio.. Bas surovo prema njima.

avatar
Adnan
Sunday, 12.05.2019
17:57

Cestitke Sitiju.

avatar
Jürgen Klopp
Sunday, 12.05.2019
18:28

I ja bih ovom prilikom da cestitam Junajtedu na 6. mestu... Zasluzeno, nema sta...

avatar
Adnan
Sunday, 12.05.2019
22:02

Hahahahaha,vise si ti razocaran 2.mjestom nego ja 6tim

avatar
LUZERPOOL
Sunday, 12.05.2019
19:52

Sledeca sezona je vasa.. hahah

avatar
Solskjerove bebe
Sunday, 12.05.2019
19:22

Cestitam na pobjednickom mentalitetu.Ipak klop zna kakav je osjecaj drzati trofej u rukama.

avatar
Wizard08
Sunday, 12.05.2019
17:56

svaka cast cityju, a sto si tice zala,jedino ostaje zal sto je ova sezona gotova i da nema premijer lige naredna 3 meseca.

avatar
Jean-Luc Picard
Sunday, 12.05.2019
17:56

Steta. Nevoljno cestitam sitiju, bolji su za bod. idemo opet... YNWA

avatar
Solskjerove bebe
Sunday, 12.05.2019
17:55

Hahahahaha kakav samo pobjednicki mentalitet Luzerpoola hahhahahha ipak oni imaju najboljeg trenera na svijetu

avatar
LUZERPOOL
Sunday, 12.05.2019
18:09

Trenutno je mentalitet Junajteda mnogo gori, Liverpul osvala ligu Sampiona a mi 6. mesto.

avatar
Solskjerove bebe
Sunday, 12.05.2019
19:23

Nisam bas siguran za LP,nije Totenham boranija

avatar
Kolos
Sunday, 12.05.2019
19:00

Pobednički mentalitet kao iz udžbenika protiv Barse, a vaš? Šopaju vas ekipe koje su već ispale, i to kod kuće među svojima. Taj Luzerpul ima 30 poena više od vas, jasno ti je onda gde svrstavaš svoju ekipu :)

avatar
rossonero_t
Sunday, 12.05.2019
17:55

Jos ako ih Totenhem pobedi...

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 12.05.2019
18:13

Prepolovice se populacija grada Liverpula, kao i broj fanatika na nasim prostorima.

avatar
Kolos
Sunday, 12.05.2019
19:02

Nije isključeno da će za koju sezonu Čelsi biti vraćen na fabrička podešavanja. nakon Azara, zabrane transfera i prodaje klub, Čempionšip.

avatar
_mladen_
Sunday, 12.05.2019
18:15

Pa sve neka ih i pobedi, ne znam sto bi zaili bilo sta, ovo je bila neverovatna sezona za Liveprul. :)

avatar
skr
Sunday, 12.05.2019
17:55

Hteo bi da cestitam Mancesteru na zasluzenoj osvojenoj tituli. Srecan sam sto smo na kraju usli u LS. Ostaje jos veliko finale protiv Arsenala. Pozdrav do sledece sezone, amigosi.

avatar
LUZERPOOL
Sunday, 12.05.2019
18:10

Mancester je osvojio 6. mesto, Siti je osvojio titulu.

avatar
LUZERPOOL
Tuesday, 14.05.2019
00:09

Budu li ovako nastavili, to nece biti tako dugo, mi zadnjih 7 godina zivimo od stare slave.

avatar
Solskjerove bebe
Monday, 13.05.2019
02:01

Tako je doktore,reci im na sta se misli kad se kaze MANCHESTER,lose nam ide,ali smo opet gigant koji ce,nadam se,uskoro biti tamo gdje i pripada.

avatar
skr
Sunday, 12.05.2019
19:46

Jos puno decenija ce trebati Sitiju da dostigne pune vitrine poput Junajteda.