​ I posle Bejla - Bejl, Azar može da ide?!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 17.01.2021.
10:01
Izvor: Sportske.net

Otišao jedan, drugi "Bejl" je tu...

EPA-EFE/Emilio Naranjo
EPA-EFE/Emilio Naranjo

Povezane vesti

Eden Azar je novi Geret Bejl Real Madrida, a svi znamo šta to znači u prenesenom značenju.

Belgijanac se ponovo našao na udaru španskih medija, Marka piše da su u Realu izgubili strpljenje i da im je dosta Azara, Mundo Deportivo danas Azara naziva novim Bejlom.

Katalonski list je čak otišao i korak dalje, jer piše da će Real biti spreman i da ga proda ako ne popravi formu do kraja sezone. Njegovom prodajom, Real bi mogao da zaradi novac, ali i da otvori prostor Kilijanu Mbapeu na levom krilu.

Azar je ponovo razočarao, Real je ispao u polufinalu Superkupa Španije, Belgijanac je bio sterter i nije uradio ništa posebno. Najveći problem je u tome što je često povređen, ne pravi razliku kada je zdrav, a plaćen je basnoslovnih 120 miliona evra.

U Madridu ga uveliko porede sa Bejlom, smatrajući da je Azar glavom van terenu, kritikovan je što se oba leta vratio sa viškom kilograma i da se ne ponaša kao profesionalac, a kamoli kao najskuplji igrač u istoriji Reala.

Azar je napunio 30, protražio je godinu i po u Realu, kom ništa nije doneo i zato će narednih šest meseci biti ključni za njegov ostanak ili potencijalni transfer.

Mundo Deportivo piše da bi Real mogao da zaradi maksimalno 50 miliona evra za Belgijanca, no, ipak daleko je to sve od realnosti i realizacije.

Real je ispao iz Superkupa Španije, ostaju La Liga, Liga šampiona i Kup kralja. Azar mora da iskoči u prvi plan i povede Real barem ka jednom trofeju do kraja sezone...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke