Ibra besan, a ovo što je uradio nije u njegovom stilu!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 08.11.2020.
23:54
Izvor: Sportske.net

Zlatan Ibrahimović jeste doneo Milanu bod, ali je mogao da bude totalni junak da je samo iskoristio penal.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Kakvo veče za Zlatana Ibrahimovića.

Imao je šansi da postigne gol večeras protiv Verone, imao i penal koji je promašio u stilu Dejvida Bekama, ali je sve to prevazišao i pogodio kada je bilo potrebno za izjednačenje, u nadoknadi vremena.

Činilo se da je utakmica trajala još pet minuta, da bi se Ibra još jednom upisao u strelce.

"Ljut sam, besan, očigledno... Nerešeno nije dovoljno dobro, imali smo mnogo šansi, promašio sam penal i mislim da sledeći ostavljam Kesiju. To bi bilo bolje", rekao je Zlatan.

Nije baš često da vidimo da prebaci odgovornost, zar ne?

"Primili smo dva gola, pa smo se vratili, bitno je da ne gubimo samopouzdanje. Imajući u vidu stanje na tabeli, idemo da pobedimo svaku utakmicu", rekao je Ibra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 09.11.2020
09:03

Samo sto se on nije okliznuo, a Bekam jeste. Neke stvari su sinoc de facto izgledale kao da je namestena utakmica, a veoma je indikativno koliko su poslovicno sinhronizovani kiksevi tih najvecih klubova, ipak su to Italijani.

avatar
lol (NewProfile)
Monday, 09.11.2020
00:57

Da je tragicar, tragicar je ali ajde moze nesto lose da mu kaze? Vuce Milan, svaki njegov pas ima ideju, steta, boli ovaj kiks, ali sta je tu je, liga se nastavlja.

avatar
Jagger86
Monday, 09.11.2020
09:29

Čovek je čuuuudooo. Fantastično je ovo šta radi. Samo da ga posluži zdravlje, ali činjenica je da će doći do umora u nekom periodu . Sve je na upravi, ako naprave neki dobar transfer u zimskom prelaznom roku Milan može mnoogo ove sezone.