Ide li Prijović Pešićevim stopama?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.02.2019.
22:47
Izvor: Sportske.net

Možda je poređenje preuranjeno, ali...

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Srpski reprezentativni napadač Aleksandar Prijović je ove zime prešao iz PAOK-a u Al Itihad, od čega su Solunjani inkasirali 10 miliona evra, a i sam fudbaler je dogovorio odlične uslove sa Arapima.

Navijači njegovog novog kluba su ga dočekali kao veliku zvezdu, očekujući da će im pomoći da Al Itihad izbegne ispadanje iz lige.

Međutim, za sada ne ide kako se očekivalo - ni Al Itihadu, niti Prijoviću.

Iako je u PAOK-u igrao u sjajnoj golgeterskoj formi, u Al Itihadu još uvek ''posti'', bez postignutog gola u prvih pet mečeva, uz nastavak loših rezultata njegovog kluba, što je kulminiralo i smenom Slavena Bilića sa mesta šefa struke.

Slično se letos dogodilo i Aleksandru Pešiću, koji je u Al Itihad stigao kao najbolji strelac Crvene zvezde i Superlige, ali u klubu iz Saudijske Arabije je potpuno zatajio, pa se posle samo šest meseci preselio u korejski Seul na pozajmicu.

Prijovićeva forma zabrinjava i pred naredno okupljanje reprezentacije Srbije za dvadesetak dana, pred mečeve sa Nemačkom (prijateljski susret) i Portugalom (kvalifikacije za EP). Srećom, bar Luka Jović ne prestaje da rešeta protivničke mreže...
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ribar sa Save
Tuesday, 26.02.2019
11:26

Ljudi treba prelomiti u svojoj glavi i odlučiti. Primer Mažića, odriče se LŠ i ide za ogromnu lovu u Kinu. On je snove ostvario i ajde Kina će osigurati njegovoj deci budućnost. Sada da li da osuđujem Prijovića ne znam. Čovek kada je bio u top formi i razbijao u Paoku u reprezentaciji je sedeo na klupi dok je Mitrović koji je bio rezerva u New Castle-u igrao po celu utakmicu (nikada nisam bio pristalica da igrač koji greje klupu igra u reprezentaciji pa i da je moje dete). Možda je razočaran odnosom prema njemu jednostavno presekao i otišao za lovom sada kada je najviše mogao da pokaže. Znam da će mnogi reći pa Mitrović je davao golove u reprezentaciji tada ali ko kaže da Prijović nebi dao i više golova da je imao to poverenje i tu minutažu.

avatar
NeWave86
Monday, 25.02.2019
23:55

Skroz ok igrač ali preci u neku krš ligu(u krš tim) u najboljim godinama, u strašno dobroj formi...pa to samo igrači pred penziju rade, nikako igrač kao on.