Igrač Aston Vile u kampu za mršavljenje

Autor: Aleksandar Vučković
petak 15.04.2016.
15:14
Izvor: Sportske.net

Engleski klub potvrdio je da će njihov igrač Gabi Agbonlahor biti u specijalnom trenažnom procesu naredne dve nedelje.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Još jedna žalosna informacija iz uprave Aston Vile stigla je da isprati u zaborav ovu veoma tragičnu sezonu. Klub je ijavio da će se Agbonlahor naći u posebnom trenažnom režimu zbog loše fizičke spreme.

Agbonlahor nije nastupio u porazu svog tima od Bornmauta zbog virusa, a kolo pre toga nije bio u sastavu u porazu od Čelsija zbog problema sa disciplinom.

Klub privodi kraju očajnu sezonu u kojoj su promenili dva trenera i ostali zakucani za dno tabele u Premijer ligi.

Njihovo ispadanje u Čempionšip može se desiti već predstojećeg vikenda ukoliko zabeleže još jedan poraz, a drugi rezultati ne budu u njihovu korist.

Umesto da spremaju dodelu za najboljeg igrača godine, priznanje koje ove sezone neće dodeljivati, oni su primorani da pripremaju individualan trenažni režim kojim će pokušati da dovedu Agbonlahora u takmičarsku formu.

Iz kluba su skoro odlučili da neće kazniti Agbonlahora zbog njegovog nedoličnog ponašanja u Dubaiju, gde je viđen kako puši iz nargile, ali su svakako uvideli da njegova fizička sprema nije na nivou Premijer lige i delovali su u skladu sa tim.

Ostaje da vidimo da li će se Agbonlahor vratiti na teren ove sezone i ubeleži još neki nastup za klub koji će se sledeće sezone najverovatnije boriti za povratak u Premijer ligu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke