Ikardi i Vanda opet provociraju i to neće biti jedina osveta Interu? Zbog čega se direktori umalo nisu potukli u utorak?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 11.02.2021.
08:30
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će "Derbi Italije" imati i nastavak...

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

U Italiji je odjeknula vest da je Maurito Ikardi bivši kapiten Intera "lajkovao" slavlje Juventusa u svlačionici nakon što su izbacili njegov bivši klub. Iako igra u Parizu, nije tajna da on želi natrag u Italiju i to u Juventus. Inter nije mogao da dozvoli da ode u Torino, čak je ugradio klauzulu da bilo koji italijanski klub mora da doplati još 15 miliona, ako se Argentinac vrati u Seriju A, ali na leto ta klauzula prestaje da važi.

Nije sporno da Juve želi Ikardija i pored toga što su vratili Moratu, ni PSŽ ne bi imao ništa protiv, ali je sigurno da će želeti da vrate uloženih 50 miliona evra.

U kampanju se uključila i Vanda Nara, ona je veče posle poraza Intera, to jest eliminacije u Torunu jednostavno napisala uz sliku, "danas sam sva u crno-belom".

Na Apeninima i dalje traje polemika oko sukoba Anjelija i Kontea, priča se da su se i direktori Paratići i Orijali sukobili u poluvremenu, da je Orijali tražio da igrači Juventusa, pre svih Bonući ne prozivaju Kontea sa klupe, a da mu je direktor Juventusa rekao da se pomeri da ne bi dobio batine. Ovo jasno nije potvrđeno, tek srednji prst Kontea i psovke Anjelija upućene bivšem treneru i kapitenu Juventusa pokazuju koliko je zla krv, ne samo između pojedinaca već i klubova.

Sada se pojavila priča da Juventus pokušava da otme Barelu, koji ih je rasturio u prvenstvu i da je to osnova sukoba između Paratićija i Orijalija. Šta se sve dešava teško je reći, svaki klub ima svoju verziju, a sukob ide pred disciplince lige, videćemo šta će se desiti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke