Impresivni Realov klinac - Nigerijac sa pasošem Južne Koreje, nisu verovali da ima špansko državljanstvo!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 12.02.2021.
18:03
Izvor: Sportske.net

Zaista je dokazao da se radi o velikom talentu.

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Momak koji ima samo 20 godina i koji je član Real Madrida, Marvin Park, ponovo je impresionirao navijače Real Madrida u meču protiv Hetafea. 

Radi se o stidljivom momku velikog potencijala, igra na poziciji krila, a Zidan mu je pružio šansu i 20-godišnjak je to iskoristio. 

Priča koja je veoma zanimljiva jeste vezana za njegovo poreklo, otac mu je Nigerijac, majka mu je iz Južne Koreje, njih dvoje su radili zajedno u jednom španskom hotelu na Majorci, a imajući u vidu da je rođen u Španiji, ima i špansko državljanstvo. 

Put ga je vodio preko ekipe Tranmere Rovers u Engleskoj gde je učio fudbal, pa posle ponovo u Španiji, sve dok ga skauti Real Madrida nisu primetili. 

Priču da je veoma stidljiv plasirala je njegova majka koja je istakla i da je plakao svaki put kada bi se čuo telefonom sa svojim roditeljima dok je bio u podmlatku Real Madrida pod vođstvom Raula Gonzalesa. 

Skaut koji ga je primetio priznao je i da je tražio ličnu kartu Marvina Parka (puno ime Marvin Olavale Akinlabi Park) jer nije verovao da poseduje i špansko državljanstvo.

Uglavnom, kažu da je potrebno da nabaci mišiće u narednih par godina i eto ga često u startnoj postavi Reala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke