Inter dobio najveće pojačanje posle 14 meseci, evo šta mu je Konte rekao nakon izmene!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 22.02.2021.
08:15
Izvor: Sportske.net

Danac konačno uspeo da pridobije poverenje...

EPA-EFE/VASSIL DONEV
EPA-EFE/VASSIL DONEV

Povezane vesti

Konačno mir, Inter je dobio svoje pojačanje posle više od godinu dana. Eriksen je uspeo da se izbori za mesto u timu, lider Serije A sada ima pravog Danca. To je signalizirao i Antonio Konte kada je zamenio pleja, u finišu pobede u "Madonini", posle koje je Inter pobegao Milanu četiri boda.

Mediji prenose sjajan gest trenera Intera, naime on je Eriksenu rekao priliko izmene: "Ti si moj čovek, znao sam da me nećeš izneveriti", a zatim zagrlio Danca koga je godinu dana držao na klupi. Eriksen je uspeo da se izbori za mesto u ekipi, sada je nezamenjiv, a od igrača koji je bio na prodaju tokom leta i zime, stigao je do arhitekte Interovog napada na titulu.

Sigurno da je Inter sada veliki favorit za krunu, bolju šansu neće imati, mada nije gotovo, gledaju iza leđa, Milan je u padu, ali Juventus ne treba otpisivati. Ako šampion večeras dobije Krotone, biće nas -8, ali sa utakmicom manje. Ipak, iako Inter ide u Torino, oni deluju kao bolji tim ove sezone i uz to nemaju nikakvih obaveza sem prvenstva, pa svakako imaju više nego realne šanse da prigrabe "Skudeto".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke