Inter dobio 'packu' - "Nismo u eri kolonija!"

Autor: Stefan Matić
četvrtak 12.11.2020.
21:15
Izvor: Sportske.net

Novi dan, nove žalbe na reprezentativna okupljanja.

EPA-EFE/PAOLO MAGNI
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

Konteova stolica na "Meaci" je blizu usijavanja.

Rezultati Intera nisu bajni. Vratili su se u Ligu šampiona, ali posle poraza od Real Madrida preti i eliminacija već u grupnoj fazi - a sledi još jedan meč sa Madriđanima. U Seriji A su na sedmoj poziciji sa pet bodova deficita u odnosu na komšije iz Milana.

Danas su "neroazuri" doživeli novi udarac - Aleksis Sančez se povredio na treningu reprezentacije Čilea te neće moći da pomogne svojim sunarodnicima u predstojećim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Inter je odmah reagovao, Čileanci su optuženi da nisu ispoštovali odredbe iz Milana.

Sančez već neko vreme kuburi sa povredom mišića, izgleda da su lekari u reprezentaciji mislili da je spreman za pun trening. Stigao je i odgovor iz Južne Amerike, selektor Rueda zahteva više poštovanja.

"Aleksis već neko vreme kuburi sa povredom. Juče je napustio trening iz predostrožnosti, testovi su pokazali da nema ničeg ozbiljnijeg. Videćemo kako će reagovati, ali nećemo rizikovati sa njim u utakmici sa Peruom"

Aleksis Sancez

"Sa svim poštovanjem prema kolegama iz Evrope, voleo bih i da oni poštuju nas koliko mi njih. Bio bih zahvalan da su nas ispoštovali pre nego što su odlučili da Aleksis igra 45 a onda i 90 minuta. Nismo u eri kolonija, budimo jasno po tome", izjavio je selektor reprezentacije Čilea.

Ostaje da se vidi kakvo će biti Sančezovo stanje po povratku iz Čilea, jasno da se Konteu neće svideti niti jedan scenario.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Friday, 13.11.2020
10:15

Klub ga placa i podize mu formu. Za repku se igra srcem i oni treba da imaju razumijevanja. Aleksis nazalost odavno nije bitan sraf ni u jednom timu.