Inter kao bos po trnju, Napoli okrenuo!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 05.10.2014.
22:41
Izvor: Sportske.net

U poslednja dva meča 6. kola Serije A slavili domaći. Inter kao "Titanik", Napoli u drugom poluvremenu stigao do pobede protiv Torina.

Beta/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi
Beta/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi

Povezane vesti

Inter je primio sedam golova u poslednja dva meča i sada je sigurno i ostanak Macarija na klupi pod znakom pitanja.

Posle tuša od Kaljarija, večeras su se obrukali u Firenci.

Goste je načeo Babakar fantastičnim golom što je i najavilo brodolom, a onda je Kvadrado nakon akcije Matija Fernandeza savladao Handanovića koji je navikao na katastrofe na "Frankiju".

Posle 20 minuta bilo je 2:0, što je praktično bila i presuda Interu, a u finišu je naš Nenad Tomović dotukao favorizovane goste koji zaostaju na tabeli.

U Napulju je "bludni sin" Fabio Kvaljarela, i sam Napolitanac utišao "Sao Paolo" sjajnim golom posle 15 minuta. Izvanredno je primirio loptu, šutirao iz teške pozicije, Torino je poveo sa 1:0.

Napoli je kao i obično promašivao, ali je u 55. minutu najniži čovek na terenu "Il Manjifiko" Insinje glavom poravnao na 1:1.

Na kraju je Insinje asistirao Kaljehonu u 73. minutu, a Španac je kao i protiv Sasuola pre sedam dana doneo pobedu olakšanja Benitezu. Doduše do kraja je još jedan Napolitanac, Molinaro mogao da razočara zemljake, a Torino je imao i šansu preko Gacija, no Rafael je sačuvao pobedu domaćima.

Golove iz Firence i Napulja možete da pogledate ovde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke