Inter - Ovo su posledice dogovora oko Kontea?!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 25.08.2020.
19:38
Izvor: Sportske.net

Niko ne odlazi, da li su zakopane ratne sekire? I kakve će ovo posledice imati na prelazni rok?

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Posle vesti da Antonio Konte ostaje, očekivale su se promene u sportskom sektoru, međutim Pjero Ausilio i Bepe Marota ostaju na svojim pozicijama.

Tako da je predsednik Stiven Žang odlučio da ne promeni ništa, a videćemo kako će posle sukoba Kontea sa direktorima izgledati ta saradnja.

Na sastanku je u jednom trenutku bio i advokat Intera, pretpostavljalo se da se traži rešenje za raskid ugovora, spekulacije su da je Konte odbio i odštetu, rešio da ostane. Klub ga neće smeniti jer bi morao da mu isplati ogroman novac, pa praktično sve ostaje isto.

Da li je Konte dobio garancije oko prelaznog roka, to ćemo tek saznati, problem je što ne želi Ekiksena koji je doveden zimus, on je hteo Vidala, a hoće da proda i Škrinjara.

Inter ne može da mu garantuje četiri ili pet pojačanja koliko traži posle dolaska Hakimija. Sigurno je da stiže Tonali iz Breše, a Marota radi i na levom beku Čelsija, Palmijeriju, koji je sada praktično na izlaznim vratima nakon što je postignut dogovor sa Čilvelom.

Konte traži i dalje snažnije igrače u veznom redu, i još jednog špica, Džeka, koga hoće i Juventus. U slučaju da ode Lautaro, sve se menja, Inter će morati na tržište da kupi dva napadača, jer će imati samo Lukakua i Sančeza.



Sve u svemu iz saopštenja Intera da je stabilizovan dogovor za budućnost ne može da se zaključi ništa, jer niti se Konte oglašavao, niti ima za sada informacija kako je tekao sastanak.

baner

Alegri je, kako smo i rekli, ostao praznih šaka, a navijačima nije jasno šta je dogovoreno, osim ostanka Kontea. Podsećaju i da je tako dogovorio ostanak u Juventusu 2014. još sezonu, ali je odšetao posle dva dana priprema. Sada je veći novac u igri, ima dve godine ugovora, prevaren je u poslu van fudbala za 30 miliona evra, jasno da neće otići i ostati bez velikog novca. Sve ostalo je za sada na dugom štapu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Tuesday, 25.08.2020
21:33

Sta pisete onda ako ne znate nista?? 😂

avatar
No rules
Tuesday, 25.08.2020
20:52

To znaci da ce Skrinar biti zrtvovan, da ce Eriksen i daje biti rezerva Galjardiniju ali i da ce Konte dobiti Dzeka, Palmijeria i jednog snaznog igraca sredine terena od (Kante, Vidal, Ndombele) Perisic, J.Mario i Naingolan nemaju sta da traze.

avatar
Crveni Lucifer
Tuesday, 25.08.2020
20:27

Dovedite mu mesija, cujem da mis napusta brod koji tone pa mozda i prodje grupu u ligi sampiona

avatar
amigo999
Tuesday, 25.08.2020
20:02

Posledica Messijevog dolaska, Konte ostaje:):):)