Inter - Sad je kriv "Sarma"?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 09.11.2020.
11:26
Izvor: Sportske.net

U Interu izuzetno nezadovoljni rezultatima ove sezone...

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

U Interu ne znaju da pobeđuju. Brojevi su sasvim jasni, dobili su samo u Đenovi, jednu u poslednjih osam utakmica računajući i LE. To se nije dogodilo pola veka, od sezone 1970-71.

Izgubili su od toga dva meča, od Reala i Milan, a imaju previše remija, pa je jasno zbog čega imaju šest bodova manje nego prošle sezone.

Još jedan remi u Bergamu, juče nikoga nije zadovoljio. Vodili su golom Lautara, to je bio 20. pogodak u sezoni, ali je veliki problem odbrana. Naime, Inter je primio 16 golova ove sezone, pet u Ligi šampiona i 11 u prvenstvu. Za najbolju odbranu prošle sezone previše.

Problem je i prvi put od kada je došao u Inter, posle skoro deceniju sjajni Samir Handanović. Popularni "Sarma" verovatno najbolji golman lige uz Bufona u ovoj deceniji, prima gol svaki drugi šut, on ima 11 odbrana i 11 primljenih golova. Nije on problem, mada smatraju da popušta pred godinama. Ima ih 36, više nije spreman da čini čuda kao nekada i to je sada jasno.

Inter ima mlađeg golmana, Radua koji je bio na pozajmicama, ali i veterana Padelija koji ima 35 godina. Tu je i Filip Stanković, sin legendarnog Dejana Stankovića, ali za njega je rano...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Monday, 09.11.2020
15:13

Istina je da se nekeda ni ne potrudi odbraniti sut na gol..ali zna i da odbrani neverovatne stvari..treba polako da se uvodi novi golman,Radu je mlad i zasluzuje sansu,bar 10ak utakmica za prvu sezonu..

avatar
No rules
Monday, 09.11.2020
13:57

Koja glupost. Handa je simbol ovog Intera!

avatar
Oldboy
Monday, 09.11.2020
12:50

A odakle ti to da neko krivi Handanovica? Posto prvi put to sad čujem ovde