Ispovest Nejmarovog oca, i on se ne slaže sa sinom?!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 01.10.2017.
12:45
Izvor: Sportske.net

Nejmarov otac dao ekskluzivni intervju za francusku televiziju.

EPA/KIKO HUESCA
EPA/KIKO HUESCA

Povezane vesti

Otac zvezde Pari sen Žermena po prvi put je gostovao na jednoj televiziji i otvoreno pričao o Nejmarovom odlasku iz Barselone.

On je priznao da je bio protiv odlaska iz Katalonije, ali da je Nejmar želeo da izađe iz zone komfora.

"Moja želja je bila da Nejmar ostane u Barseloni. Smatram da bi lakše osvojio Zlatnu loptu da je ostao da igra sa Mesijem i Suarezom. Ali, Nejmar je želeo da izađe iz zone komfora, da preuzme veću odgovornost, veći izazov. U Parizu ga sve čini srećnim", rekao je Nejmarov otac.

Pored toga, treba istaći i to da Nejmar zarađuje ogroman novac u Parizu, oko tri miliona mesečno, odnosno oko 100.000 evra dnevno, pa mnogi komentarišu da su upravo i to razlozi njegove sreće.

Nejmar senior se takođe osvrnuo i na navodne sukobe sa Kavanijem.

"Cela ta priča je preterana i mnogo toga nije istinito, već preuveličano. Dokaz za to bila je i utakmica u Ligi šampiona sa Bajernom, tada su svi mogli da vide da između njih problema nema", istakao je Nejmar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Comy
Sunday, 01.10.2017
13:28

Neymar kako je krenuo sezonu,mogao bi do zlatne lopte.A i psg je jak,medu 3 favorita su za osvajanje lige prvaka,jak tim.

avatar
xenon 1989
Sunday, 01.10.2017
13:09

Nikakve šanse nema protiv marketinga izlizanog sve i da sam donese PSG-u titulu LŠ i Brazilu titulu SP, jer neće imati veći broj golova datih glavom od izlizanog, a to će biti najvažniji kriterijum za dodelu ZL. :D