Istanbul, penali, Lovren "zakopao" Liverpul!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 26.02.2015.
21:43
Izvor: Sportske.net

Produžeci i penali u utakmici Bešiktaša i Liverpula, na kraju je u petoj seriji promašio Lovren, Bešiktaš je u osmini finala.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Imala je turska ekipa više loptu u svom posedu, više šuteva ka golu protivnika, ali nije uspela da nakon 90 minuta postigne i drugi gol koji bi ovu ekipu odveo u osminu finala, pa se otišlo u produžetke.

Staridž i Sahan su propustili prilike u prvom delu igre, poluvremenu u kome nije bilo preterano dobrih prilika za postizanje golova.

Držao je Liverpul prednost iz prve utakmice sve do 72. minuta, a onda je nakon odlične akcije Bešiktaša turski tim došao do prednosti od 1:0.

Sjajno je Demba Ba uposlio petom Arslana koji fenomenalnim udarcem šalje loptu u mrežu - 1:0.


Gol pogledajte OVDE.

Pravo je čudo kako Bešiktaš nije uspeo da se plasira u narednu fazu kada je Demba Ba pokazao nizak nivo završnice u 92. minutu. Došla mu je lopta na pet metara od gola, a on je opalio iz sve snage, pravo u prečku, a Liverpul je bio spašen.

Otišlo se u produžetke, Bešiktaš je i tamo bio bolji, Minjole je bio odličan, tako da su penali odlučili pobednika meča.

Demba Ba, Tore, Kavlak, Hačison i Arslan su pogodili zaBešiktaš.

Lambert, Lalana, Čan i Alen su pogodili za Liverpul, Lovren je prebacio prečku, pa je Bešiktaš na kraju prošao u osminu finala.

Izveštaje sa ostalih mečeva igranih od 19 časova pročitajte OVDE.

Izveštaje sa mečeva igranih od 21 čs pročitajte OVDE.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke