Italijani objavili spisak, Zaza i Florenci u reprezentaciji nakon godinu dana

Autor: Beta Beta
subota 04.11.2017.
23:42
Izvor: Beta

Selektor reprezentacije Italije Djampjero Ventura pozvao je danas u reprezentaciju, prvi put posle godinu dana, fudbalere Simonea Zazu i Alesandra Florencija, za dvomeč protiv Švedske u baražu za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

Beta/AP Photo/Vegard Wivestad Grott, NTB Scanpix
Beta/AP Photo/Vegard Wivestad Grott, NTB Scanpix

Povezane vesti

Fudbaler Valensije Zaza pozvan je u državni tim posle dobrih igara i osam golova u poslednjih sedam prvenstvenih utakmica za Valensiju. Igrač Rome Florenci vratio se u tim pošto se oporavio od teške povrede tetive.

Selektor je na veliko iznenadjenje italijanskih medija pozvao igrača Napolija Žoržinja. On je za Žoržinja, koji je rodjen u Brazilu, prethodno govorio da se ne uklapa u taktiku, ali ga je danas ipak pozvao, posle navoda da je Fudbalski savez Brazila izrazio interesovanje za fudbalera sredine terena Napolija.

Reprezentacija Italije igraće u petak od 20.45 u Stokholmu prvu utakmicu baraža za plasman na Mundijal u Rusiji, a revanš je na programu tri dana kasnije na San Siru u Milanu.

U tim su se posle povreda vratili Andrea Beloti, Marko Verati i Danijele De Rosi. "Azuri" igraju u baražu pošto su zauzeli drugo mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi, iza Španije.

Na spisku italijanskog selektora su golmani: Đanluiđi Bufon, Đanluiđi Donaruma i Matija Perin.

Odbrambeni igrači: Davide Astori, Andrea Barzalji, Leonardo Bonući, Đorđo Kjelini, Danilo Dambrozio, Mateo Darmijan, Danijele Rugani, Leonardo Spinacola i Davide Zapakosta.

Fudbaleri sredine terena: Federiko Bernardeski, Antonio Kandreva, Stefan El Šaravi, Marko Verati, Alesandro Florenci, Roberto Galjardini, Lorenco Insinje, Danijele De Rosi, Žoržinjo, Marko Parolo.

Napadači: Andrea Beloti, Eden Martins, Manolo Gabijadini, Ćiro Imobile i Simone Zaza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MARCO NICO
Sunday, 05.11.2017
22:41
avatar
MaNcHesTeR_ed
Sunday, 05.11.2017
11:14

Giovinco je za neke ovde izmislio fudbal.

avatar
MARCO NICO
Sunday, 05.11.2017
09:35

EdeR. Sta ce mu 27 igraca za dve utakmice, da li to znaci da se mozda cak i ne brisu kartoni pre baraza? Samo jos Konti, Romanjoli, Markizio i to je to.

avatar
amigo999
Sunday, 05.11.2017
08:04

Ja bih voleo da izadje ova ekipa:nBufon-----Barzalji,Bonuci,Kelini,Darmian-----DeRosi,Galjardini,Verati-----Bernadeski,Beloti,Insinje

avatar
Di Magia
Sunday, 05.11.2017
01:41