Italijani tvrde, stiže Gvardiola i ne samo on!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 27.03.2019.
23:58
Izvor: Sportske.net

Potezi koji bi pomerili granice u italijanskom fudbalu.

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Puno se priča o sudbini Maksa Alegrija, posebno ako Juventus pojačan Kristijanom Ronaldom ne osvoji Ligu šampiona.

Još uvek su u takmičenju, igraju u četvrtfinalu sa Ajaksom, ali Portugalac, koji je srušio Atletiko het-trikom u Madridu u osmini finala, možda neće biti na raspolaganju italijanskom stručnjaku za duel sa "Kopljanicima".

Ronaldo je doživeo povredu na utakmici sa Srbijom, očekuje se da makar dve nedelje provede van terena, što pod znak pitanja stavlja njegov nastup na "Johan Krojf Areni", prvi meč četvrtfinala igra se 10. aprila u Amsterdamu.

Bilo kako bilo, Alegri će svoju sudbinu rešavati po završetku sezone, a u poslednje vreme, posebno od kako se Zidan vratio u Real, šuška se da bi Pep Gvardiola mogao da preuzme "Bjankonere".

Deluje poprilično nerealno, ali italijanski novinar Luiđi Guelpa ("Il Đornale"), tvrdi da španski stručnjak ima dogovor sa Juventusom.

"Gvardiola ima dogovor sa Juveom. Rekao sam to u prošlosti i mogu ponovo da potvrdim te vesti", izjavio je Guelpa za "Radio CRC".

To nisu sve informacije koje pomenuti novinar ima, kako on tvrdi da će sa Gvardiolom u Torino i Kaludi Kulibali iz Napolija.

"Moram da dodam da bi Juve mogao da krene po Kulibalija iz Napolija", šokirao je Guelpa.

Cristiano Ronaldo Kristijano Ronaldo Kalidou Koulibaly Kalidu Kulibali

Juve bi mogao da napravi pravi zemljotres u Italiji, ali i u čitavoj Evropi, angažovanjem pomenutog dvojca.

Ipak, sve je ovo na staklenim nogama, ali sačekajmo leto, jer nije kao da je neko očekivao da će Kristijano Ronaldo nakon treće uzastopne Lige šampiona "u džepu" napustiti Madrid i karijeru nastaviti u Torinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Thursday, 28.03.2019
11:07

Nije nista cudno. Gvardiola ide samo u najbogatije timove u svojim ligama . On drugacije ne bi nista osvojio.

avatar
No rules
Thursday, 28.03.2019
10:17

Pep, Kulibali, Ronaldo, Skrinar, Ikardi, Kjeza, Mbape, Marselo, Varan, Kutinjo, Kovacic, Pogba, SMS, Zaniolo, Barela, Under, Ndombele, De Liht, Rabio..,respektabilan sastav sledece sezone imace klub iz Torina.

avatar
MarioJ
Thursday, 28.03.2019
10:14

Od prodaje Iguaina i Daglasa Koste eto čistog novca za dovođenje Kulibalija. Mada ako postoji i promil šanse treba uzeti Varana koji je nezadovoljan u Realu očigledno. Bice interesantan prelazni rok. Ne sumnjam da ce Juventus dovesti bar 2 super kvalitetna pojačanja.

avatar
Smederevac
Thursday, 28.03.2019
20:36

Pa,i da ceo Fiat prepišu De Laurentisu,do Kulibalija neće doći!

avatar
Budarrr
Thursday, 28.03.2019
09:37

I posle će nego da bi priča da je Gvardiola medju pet najboljih trenera ikada.On jeste izuzetan trener, ali daleko je od odabranog društva naj najboljih.Kao trener od prvog dana vodio je ekipe u koje su uloženi milioni.On i sada ima u City-u veći kvalitet na klupi nego što je kvalitet pola ekipa prve postave u ligi.Isto je bilo i sa Bayernom.On ni sada ne bi smeo da uzme drugu ekipu da trenira osim evo ovako Juvea sa Ronaldom i još da mu se dovede nekoliko top igrača.Anćeloti je za njega pojam, čovek osvojio 3 titule LŠ igrao i još jedno finale.A one titule sa Milanom osvojio na lični trenerski talenat. Plus nacionalne titule u Nemačkoj i Engleskoj.Da ga poredim sa Sir Alex-om to neću ni da pokušavam. Jupp Haynekees dodje iz penzije i osvoji LŠ sa Bayernom. Dalje neću ni da pišem ali pratim fudbal 25 godina i posle svega mislim ono što sam napisao.

avatar
Budarrr
Thursday, 28.03.2019
09:37

I posle će nego da bi priča da je Gvardiola medju pet najboljih trenera ikada.On jeste izuzetan trener, ali daleko je od odabranog društva naj najboljih.Kao trener od prvog dana vodio je ekipe u koje su uloženi milioni.On i sada ima u City-u veći kvalitet na klupi nego što je kvalitet pola ekipa prve postave u ligi.Isto je bilo i sa Bayernom.On ni sada ne bi smeo da uzme drugu ekipu da trenira osim evo ovako Juvea sa Ronaldom i još da mu se dovede nekoliko top igrača.Anćeloti je za njega pojam, čovek osvojio 3 titule LŠ igrao i još jedno finale.A one titule sa Milanom osvojio na lični trenerski talenat. Plus nacionalne titule u Nemačkoj i Engleskoj.Da ga poredim sa Sir Alex-om to neću ni da pokušavam. Jupp Haynekees dodje iz penzije i osvoji LŠ sa Bayernom. Dalje neću ni da pišem ali pratim fudbal 25 godina i posle svega mislim ono što sam napisao. I posle će nego da bi priča da je Gvardiola medju pet najboljih trenera ikada.On jeste izuzetan trener, ali daleko je od odabranog društva naj najboljih.Kao trener od prvog dana vodio je ekipe u koje su uloženi milioni.On i sada ima u City-u veći kvalitet na klupi nego što je kvalitet pola ekipa prve postave u ligi.Isto je bilo i sa Bayernom.On ni sada ne bi smeo da uzme drugu ekipu da trenira osim evo ovako Juvea sa Ronaldom i još da mu se dovede nekoliko top igrača.Anćeloti je za njega pojam, čovek osvojio 3 titule LŠ igrao i još jedno finale.A one titule sa Milanom osvojio na lični trenerski talenat. Plus nacionalne titule u Nemačkoj i Engleskoj.Da ga poredim sa Sir Alex-om to neću ni da pokušavam. Jupp Haynekees dodje iz penzije i osvoji LŠ sa Bayernom. Dalje neću ni da pišem ali pratim fudbal 25 godina i posle svega mislim ono što sam napisao.

avatar
DEL PIEROO
Thursday, 28.03.2019
09:36

Pep je rekao da nema nista od toga, daj Kulibalijaa

avatar
Vuk Sa Ontarija
Thursday, 28.03.2019
09:35

Kulibali je rekao da nikad ne bi igrao za nijedan klub u Serie A. Pep ima 20 miliona godisnje. Nema sanse da se ovo dogodi

avatar
Tommy_Shelby
Thursday, 28.03.2019
09:03

Jedino dobro u svemu ovome je sto ce mu onda obezbediti jedno 300 miliona za budzet. Jer nece taj doci negde gde nema para.

avatar
Uncle Fester
Thursday, 28.03.2019
08:52

Pep je tip trenera kojeg nikada u Juventusu nisu dovodili jer on gaji tip fudbala koji se ne igra u Juventusu jer nije na snagu i fizičku spremu već na tehniku. (zato su i izgubili 7 finala LŠ jer nisu nikada gospodarili igrom) Mislim da bi Pep bio sjajan potez ali da bi mu trebalo par godina da promijeni filozofiju igre u Torinu ali je pitanje da li čelni ljudi i navijači Juventusa imaju toliko strpljenja!? Ako Juve ove godine ne osvoji LŠ, frustracija bi mogla toliko da naraste da prijeti da pukne toliko jako da će se teško oporaviti jer je ekipa dosta stara a veliki rezovi su mnogo bolni!!! Vidjećemo šta će biti, ali mislim da Juventus teško može naći boljeg trenera od ALegrija, jedino bi to bio Zidan, a ovako možda bi im dobro legnuo Klop!!!

avatar
CubaLibre978
Thursday, 28.03.2019
08:23

Ovo sam procitao prije 20 dana u Vecernjim novostima, tako da sigurno nesto ima od sve te price. Licno mi se ne sviđa izbor Gvardiole za klupu, to jednostavno nije trener koji se uklapa u DNK Juventusa i u filozofiju bilo kog italijanskog kluba.

avatar
Mangus
Thursday, 28.03.2019
07:49

Realno, niko nije ocekivao da juve da 100 milki za ronalda a jos manje da on napusti Real.
Ali ovo je vec nerealno. Prvo jer nece juve dati 120 miliona za kulibalija kad mogu pola odbrane da renoviraju za te pare. Drugo pep je skup. Trazi skupe igrace, kosta mnogo... Juve koliko god mocan bio te pare nema a i da ima nece dati

avatar
Mirjevac
Thursday, 28.03.2019
01:41

Ako dodje Gvardiola u Juve onda je Ronaldu odzvonili i on ce morati da ode ili da sedi na klupi ko Bejl u real! Gvardiola i Ronaldo nisu u dobrim odnosima jos kad je Gvardiola trenirao Barcu! Tada je Ronaldo odgurnuo Gvardiolu, Barca je tada cukala reala ko malo dete, cini mise ako nije bilo tada je barca pobedila sa dva nula! To je bilo za LS, kad je barca izbacila reala, to je bilo 2011, tada je Murinjo trenirao reala i naredjivao svojim igracima da tuku barcine! Odatle Gvardiola i Ronaldo nisu u dobrim odnosima!

avatar
juve mojsa
Thursday, 28.03.2019
01:26

sve je moguce,ja samo znam da ce Juve biti najbolji klub na svetu,za godinu,dve,tri,ali bice! pod tim podrazumevam,da se osvoji LS,svetski kup i da se udje u top tri kluba po zaradi..

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 28.03.2019
01:07

Pep 100% nece doci , Max 99% ostaje ....

avatar
Rajko Mitic
Thursday, 28.03.2019
01:21

Ma prosvetli nas 😂