Italijani zanemeli - kako je Vlahović "proslavio" 16. rođendan?

Autor: Aleksandar Golubović
petak 28.01.2022.
11:15
Izvor: Sportske.net

Lazetić otkrio iz prve ruke.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Dolazak Dušana Vlahovića u Juventus tema dana je u fudbalskom svetu, a italijanski mediji koriste sve načine da dođu do informacije više o mladom srpskom napadaču koji danas slavi 22. rođendan.

Kontaktirali su i bivšeg pomoćnog trenera Partizana Žarka Lazetića, koji je u vreme kada je Vlahović debitovao za crno-bele bio pomoćnik Ivana Tomića u klubu iz Humske.

"Nikad nisam sumnjao u Vlahovićem potencijal. Znao sam da će zaigrati za slavan klub. Sada je jedan od najboljih napadača na svetu. Sigurno je na nivou Kristijana Ronalda i Erlinga Halanda", počeo je priču za Tutomerkato sadašnji trener TSC-a.

Prisetio se kako je upoznao Vlahovića na zimskim pripremama u sezoni 2015/2016, kada je Vlahović sa tek nešto više od 16 godina postao najmlađi debitant u klubu iz Humske.

"Imao je samo 16 godina i već tada je bio "čudovište". Anegdota koja ga najbolje opisuje dogodila se baš na njegov rođendan te godine. Slavio je rođendan baš kao danas i igrači su tada imali slobodan dan, ali on me je pozvao i zamolio da trenira i ja sam imao obavezu da mu to omogućim. Organizovali smo šuterski trening i jedan na jedan. To je Dušan Vlahović", otkrio je Lazetić.

Smatra da je Vlahović idealan za Juventus jer oba imaju pobednički mentalitet i DNK. 

"Uvek je bio gladan pobeda i golova, nikad ne odustaje i ubeđen sam da će pomoći Juventusu da osvoji titulu i Ligu šampiona", poručio je Lazetić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke