Italijanska vlada donela dekret o odlaganju, klubovi besni, nova pomeranja!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 02.03.2020.
08:30
Izvor: Sportske.net

Nikome nije jasno kako će prvenstvo, zbog nedostatka termina biti privedeno kraju...

twitter
twitter

Povezane vesti

Italijanska vlada je naredila nove mere u borbi protiv Korona virusa, naime, suspendovana su, ili će biti odigrana bez publike sva takmičenja u regionima, Lombardija, Veneto, Emilija Romanja.

Mere će biti na snazi do 8. marta, što znači da dueli Atalante i Lacija, kao i mečevi Bolonja - Juventus, Inter - Sasuolo i Verona - Napoli ili neće biti igrani, ili neće biti publike.

Klubovi se bune kada je odlaganje u pitanju, doduše ne svi, ali nastao je haos, nema termina, sastanak učesnika Serije A biće u Rimu u sredu kako bi došli do zajedničkog stava.

Zanimljivo, kup će se igrati, Napoli dočekuje Inter, Juventus će igrati protiv Milana, ali gostujućih navijača iz Lombardije neće biti.

Situacija je otežana činjenicom i da su pet klubova u osmini finala evropskih takmičenja, pa nikome nije jasno šta će liga uraditi, odnosno kako će takmičenje biti završeno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
pazza.INTER.amala
Monday, 02.03.2020
17:32

Juventus-Milan ce se ipak odigrati bez navijaca,ali bitno je da je predsednik federacije predlozio Interu da se igra u ponedeljak i to sa navijacima.SHOW.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 02.03.2020
15:42

Kako za kup moze a prvenstvo ne ???

avatar
Kiddo
Monday, 02.03.2020
14:55

Nek se zavrsi ovako, neka proglase lacio za prvaka, ionako je tukao i juventus i sinter

avatar
Gile sile pravi
Monday, 02.03.2020
11:33

Pa ovo je ono o cemu sam pricao juce pisao, A to je da je moguce da se odlozi jos koja utakmica i evo desilo se ono o cemu sam i mislio. Inter ce sad vec tri meca imati da nadoknadi, jedostavno moraju da ukapiraju da publike ne sme biti i da su zivoti u pitanju, jedno racionalno resenje je da se igraju mecevi pred praznim tribinama. kao bi takmicenje moglo da se nastavi, u suprutnom ako se bude igralo sa publikom, i u naredna dva dana posle utakmice se registruje jos vise zarazenih nego sto je bilo, e tog momenta ce da ukapiraku sta su uradili, onda ce da zatvore kompletno Seriju A do kraja prvenstva, San siro. Dusepe Meaca ne sme da primi pubiku i kraj price, ma koliko bolno bilo tako je najbolje, idemo da gledamo utakmice a rizikujemo smrt od Korona Virusa. ne ne nikako

avatar
Amalainter
Monday, 02.03.2020
11:27

Ma dajte Juventusu..svakako to radite godinama..

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 02.03.2020
10:10

Ovo je bas cirkus, neke utakmice se igraju, neke ne... ili sve odloziti, ili da se igra bez publike, ali isti tretman za sve.

avatar
Monday, 02.03.2020
09:41

Sreca pa gostujemo.