Iz Barselone tvrde - "Ništa još nije gotovo!"

Autor: Stefan Matić
petak 03.05.2019.
21:41
Izvor: Sportske.net

Katalonci žele da zadrže fokus pred gostovanje na "Enfildu".

EPA-EFE/Alberto Estevez
EPA-EFE/Alberto Estevez

Povezane vesti

Sreda je dala još jedan argument sledećem slučaju, kada se Mesiju igra fudbal ne postoji odbrana koja može zaustaviti omalenog Argentinca.

Gosti iz Liverpula su imali svoje prilike, Salah je mogao u samoj završnici da dođe do veoma važnog gola u gostima koji bi itekako podgrejao nadu "Redsa", poraz od 3:1 na "Kamp Nou" ne bi bio toliko teško za progutati.

Međutim, Španci su saglasni da još uvek nisu u finalu, to je i viđeno po reakcijama fudbalera na svojim socijalnim mrežama. Velika pobeda je prošla krajnje tiho.

Svakako da ih plaše gostovanja, itekako boli prošlogodišnji debakl protiv Rome na vatrenom "Olimpiku". Znali su igrači Barselone da budu nadigrani u skorijoj prošlosti od strane PSŽ-a i torinskog Juventusa sa ubedljivom razlikom.

Valverde će sledećem meču protiv Selte Vigo gledati da odmori večinu prvotimaca, Primera je overena, sve oči su uprte ka "Enfildu" i meču koji sledi u utorak.

Katalonci će svakako pokušati da daju gol koji bi im dosta olakšao posao, ali kombinacija "Redsi" plus "Enfild" je donela velike preokrete u prošlosti, Klop se uzda u čaroliju himne navijača iza sebe.

Ovaj duel je okarakterisan kao finale pre finala, u Barsi se takođe plaše da ih ne košta promašaj Dembelea u samoj završnici, garantovan nam je zasigurno još jedan klasik Lige šampiona.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Saturday, 04.05.2019
01:37

Ako zaista misle da ništa nije gotovo potpuno su u pravu. A ako se sete svojih partija na gostovanjima ne samo Juveu i PSG-u prošle i pretprošle godine, već i na većini ovogodišnjih gostovanja u Primeri, mogli bi da dodaju i da je sve otvoreno. I na kraju ako se sete ko im je trener onda imaju mnogo razloga ako ne za paniku onda svakako za veliki strah.

Sramotno je šta je Dembele promašio na kraju, ali ih to neće koštati plasmana u finale, jer gde su 4 primljena gola tu je i peti. Budu li se branili onako kako to samo Valverde može da smisli, vrlo lako i brzo će doći do raspada sistema i debakla, bez ikakve mogućnosti da se vrate u igru kada izgube prednost. Budu li išli (ali stvarno) na to da postignu gol, postići će ga, možda i više od jednog. Realno veće su im šanse da pobede na Anfieldu negoli da odbrane i 4:0, sa obzirom da Liverpool mora od starta agresivno i otvoreno. E sad, da li će da slušaju trenera ili da igraju fudbal na njima je da odluče - ukoliko se odluče za ovo drugo onda imaju lepe šanse za plasman u finale.

avatar
Markyc
Saturday, 04.05.2019
01:02

Nista nije nemoguce. Pogotovo ovo stobsu naveli da Barsa lose igra na strani. Ako rano povedu svasta moze da bude. Samo ako se Barsa dobro postavi nece biti problema.

avatar
ixyco96
Saturday, 04.05.2019
00:02

nadigrani od Juventusa u skorijoj proslosti?

avatar
Rise up
Friday, 03.05.2019
22:40

Znajuci Valverdea bice to ekstra defanzivna taktika ali ako stvarno prokocka 3 gola nek zavrsi trenersku karijeru.

avatar
P. S.
Saturday, 04.05.2019
14:26

Sumnjam da bi u tom slučaju zavšio i karijeru u Barsi, a kamoli trenersku, jer bio bi to 'samo jedan nesrećan dan' (nasuprot kome su mnogi 'srećni dani') i dan u kome nam 'nisu dozvolili da igramo našu igru'... 'nisu nam dozvolili da igramo našu igru'... 'nisu nam dozvolili da igramo našu igru'...