Izvuče se Krasnodar!

Autor: Boban Filipović
nedelja 06.08.2017.
20:59
Izvor: Sportske.net

Rival Zvezde u plej-ofu za Ligu Evrope neprijatno iznenadio svoje navijače u 4. kolu ruske Premijer lige, pošto je u 'minut do 12' izbegao poraz od autsajdera.

fckrasnodar.ru
fckrasnodar.ru

Povezane vesti

Iako je važio za apsolutnog favorita, Krasnodar je na svom bunjištu jedva izbegao poraz od Urala.

Golom sa 'kreča' u petom minutu sudijske nadoknade, posle diskutablinog penala koji je skrivio bivši štoper Partizana Balažic, Zvezdin naredni rival na evrosceni je išcupao bod na svom "svemirskom brodu".
 
Gosti poveli preko Harojana u 15. minutu meča i čuvali prednost sve do 95. minuta, kada je Grankvist iz penala postavio konačnih 1:1.

Do tog penala, golman Urala Godzjur je imao čak 9 uspešnih intervencija, da je uspeo da skine Grankvistov udarac sa 'bele tačke' bio bi apsolutni junak utakmice.

Krasnodar je dominirao tokom većeg dela meča, imao dosta više loptu u svom posedu od rivala, ali je na kraju Zvezdin rival u plje-ofu za Ligu Evrope imao sreće što je ostao neporažen.

Krasnodar

Dodajmo i da bivši fudbaler Crvene zvezde Mihajlo Ristić nije ulazio u igru, ceo meč je odgledao sa klupe za rezerve "Bikova".

U isto vreme, u derbiju 4. kola ruske Premijer lige, Zent je u Sankt Petersburgu deklasirao aktuelnog šampiona Spartak iz Moskve za 5:1.

Kokorin i Ekorin su bili strelci za Zenit u prvom poluvremenu, potom su Krišito i Kuzjajev pogađali u ranoj fazi drugog dela, Kvinsi Promes je sa penala postigao počasni gol za goste, a konačnan rezultat postavlja Rebrov autogolom petnaestak minuta pre kraja.

U samom finišu su oba tima ostala sa desetoricom, Smilnikov i Fernando su isključeni zbog koškanja.

Kapiten reprezentacije Srbije, Branislav Ivanović, odigrao je ceo meć za Zenit. Na drugoj strani, dojučerašnji bek Crvene zvezde, Marko Petković, nije ulazio u igru.

Rezultati by SofaScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke