Jasno je, sudbina "građana" i KDB-a zavisi od žalbe!

Autor: Stefan Matić
subota 02.05.2020.
22:16
Izvor: Sportske.net

Belgijski fudbaler dao naznake o svojoj budućnosti.

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL
Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mančester siti je ove sezone ostao bez trofeja Premijer lige, ali su zato u Ligi šampiona na korak od eliminacije Real Madrida. Gvardiolini momci su slavili sa 2:1 na "Santijago Bernabeu", Kevin de Brujne je bio zvezda te noći u Madridu.

Belgijanac igra odlično i ove sezone, ugovor sa Sitijem mu važi do 2023. godine, ali bi dvogodišnja suspenzija iz najboljeg takmičenja poput Lige šampiona bila neizdrživa za veznjaka.

"Klub nam je saopštio da će uložiti žalbu protiv ovakve odluke i da su 100 posto sigurni da su u pravu. Verujem mom timu. Kada se odluka donese razmotriću sve opcije. Dve godine bez Lige šampiona bi bilo previše, jedna godina, videću", izjavio je KDB za belgijski HLN.

Jasno da sada sve zavisi od žalbe koja tek čeka na svoje razmatranje, izgleda da su čelnici Sitija sigurni da ćemo ih gledati u eliti i naredne sezone.

Baner stoni tenis

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RocknRolla
Saturday, 02.05.2020
23:05

Jedan od retkih igraca na svetu koji bi imao mesta u Klopovoj masineriji, ako se kazni Siti logicno je da ce pozeleti da se oproba u velikom klubu a Liverpul je logican izbor kad Real i Barsa grcaju u dugovima.