Javio se Bartomeu, procurele nove sramne informacije o Mesiju!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 01.02.2021.
09:10
Izvor: Sportske.net

Cirkus se nastavlja.

EPA-EFE/Juan Carlos Cardenas
EPA-EFE/Juan Carlos Cardenas

Povezane vesti

Bivši predsednik Barselone Hosep Marija Bartomeu oštro je osudio procurele  informacije o ugovoru Lea Mesija i odbacio optužbe da ih je on pustio u medije.

Bartomeu je Mesijev najveći protivnik, Argentinac je spremio tužbu protiv njega i njegovih ljudi, jer su kopije ugovora imali u klubu, i njegovi advokati. Bartomeu, sadašnji predsednik Karles Tuskets, Oskar Grau i Đordi Mestre, svi ljudi bivšeg predsednika, imali su uvid u ugovor, i Mesi protiv svakog planira tužbu.

"Potpuno je netačno da sam ja otkrio detalje Mesijevog  ugovora. Leo zaslužuje sve što je zaradio, na sportskom i marketinškom planu. Da nije bilo pandemije, Barsa bi savršeno funkcionisala", poručio je Bartomeu.

Inače, list "El Mundo" ne haje mnogo, pošto je danas nastavio da blati ime Lea Mesija. Isti list koji je digao svet na noge, objavio je da Barsa Mesiju treba da plati 39 miliona evra na ime lojalnosti, i to 15. jula, dve nedelje nakon što mu istekne ugovor i potencijalno bude igrač drugog kluba.

Smešno je što Mesija krive i za ovo, a niko ne postavlja pitanje - koji su to znalci, koji su isto tako uradili i sa Nejmarom, koji je čekao 1. avgust 2017. godine kada je bio rok da dobije bonus za lojalnost od 40 miliona evra, a dva dana kasnije je potpisao za PSŽ.

Slično tome, neznalice u Barseloni su potpisale klauzulu o Mesijevoj isplati od 39 miliona evra kada možda ne bude u klubu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak