Jedan fudbaler Totenhema je bio ubeđen da su ispali!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 18.04.2019.
12:47
Izvor: Sportske.net

Spektakularan meč je u njegovoj glavi imao drugačiji ishod.

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Fudbaleri Totenhema su sinoć poraženi od Mančester sitija na "Etihadu" sa 4:3, ali su se zahvaljujući pobedi od 1:0 na svom stadionu i golova u gostima plasirali u polufinale.

Atomski fudbal igran je na stadionu "Građana", Gvardiolini i Poketinovi puleni su priredili pravi spektakl, videli smo pet golova u prvih 25 minuta utakmice, što je rekord Lige šampiona.

Na kraju je Siti došao do petog gola, u trećem minutu sudijske nadoknade, počeli su da slave, samo da bi se minut kasnije oglasio VAR i proglasio gol nevažećim, zbog ofsajd pozicije u kojoj se u začetku akcije našao Kun Aguero.

Sve se preokrenulo u sekundi, navijači Sitija su pali u očaj, svi na klupi su bili u neverici, čekao se poslednji zvižduk, "Pevci" su izdržali i tako overili plasman u polufinale elitnog takmičenja.

Fudbaler Totenhema Musa Sisoko, koji je u 41. minutu napustio teren zbog povrede, drugačije je doživeo poslednje trenutke utakmice.

Naime, kada je Sterling postigao gol za 5:3, koji je kasnije poništen, Sisoko je razočaran i besan otišao pravo u svlačionicu, nije bio spreman da sačeka poslednji sudijski zvižduk, verovao je da je su "Građani" overili plasman u polufinale.

U svlačionici nije imao televizor, tako da nije znao šta se dešava na terenu, informaciju je dobio tek od člana stručnog štaba koji je po završetku susreta uleteo svlačionicu i doneo mu dobre vesti.

"Bio sam na klupi, video sam gol za 5:3 i tako sam se osećao da sam otišao pravo u svlačionicu. Bio sam sam, niko nije pošao sa mnom, nisam imao TV i u mojoj glavi bili smo eliminisani.

A onda je jedan od članova stručnog štaba ušao u svlačionicu i sa oduševljenjem mi rekao da smo pobedili
", rekao je Sisoko posle utakmice.

"Neverovatno, uspeli smo!", rekao je član stručnog štaba Sisoku.

"Kako smo to izveli", odgovorio mu je vezista, da bi mu ovaj objasnio da je gol Sitija poništen.

"Kada sam to čuo, obukao sam majicu, zaboravio sam na svoju ranu i istrčao napolje da se pridružim ostalima, kako ne bih propustio proslavu ovog istorijskog trenutka. Bio je to neverovatan emocionalni šok", rekao je Sisoko.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke