Jedna odluka 'preporodila' Vešovića

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 19.09.2016.
19:36
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler Crvene zvezde Marko Vešović izrastao je u junaka derbija 9. kola Hrvatske nogometne lige, a nakon ubedljive pobede Rijeke nad Dinamom otkrio je šta ga je preporodilo.

nk-rijeka.hr
nk-rijeka.hr

Povezane vesti

Crnogorski internacionalac Marko Vešović ispunio je novinske stupce nakon sjajne partije u derbiju 9. kola Hrvatske nogometne lige koji je Rijeka dobila više nego ubedljivim rezultatom.

"Fantastična utakmica, ne pamti se da je neko nokautirao Dinamo kao mi. Igrali smo zaista evropski, baš čemu i teži trener Matijaž Kek, jer nam uvek govori da 'ne treba da nas interesuje Balkan, HNS, već samo kako se igra u Evropi'" kazao je Vešović za "Novosti".

Rijeka je u okviru 9. kola MAXTV Prve lige savladala zagrebački Dinamo sa 5:2, a Marko Vešović je postigao dva gola u trijumfu svog tima.

Bivši fudbaler Crvene zvezde otkrio je da ga je jedna odluka trenera Matjaža Keka preporodila i da se na terenu oseća fantastično.

"Rekao mi je Kek pre početka sezone da neće više da me gubi na beku, već sam mu potreban u ofanzivi. Osećam se fantastično, nanizao sam nekoliko asistencija, ali do Dinama nisam postigao gol. Sad sam probio led, nadam se da je to uvod u seriju pogodaka" istakao je Vešović.

Crnogorac u Rijeci igra na poziciji desnog krila, a ranije je u svojoj karijeri pokrivao poziciju desnog beka koja mu očigledno nije odgovarala.

Rijeka se nakon trijumfa nad Dinamom nalazi na čelu tabele u hrvatskom šampionatu sa sedam pobeda i dva remija nakon devet odigranih utakmica.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RadovanRD
Monday, 19.09.2016
19:51

Dosao je u Zvezdu kao desno krilo, pa cak i poluspic i onda ga je Prosinecki prebacio na beka.. Negde sam procitao sjajnu izjavu da je Zvezda dovela dobro desno polukrilo i pretvorila ga u osrednjeg beka.. Takodje, odbio je da potpise produzenje ugovora u Crnoj Gori da bi se dokazao u Zvezdi ali takva je sudbina

avatar
JesseLingard14
Monday, 19.09.2016
19:49

Znam ga iz mog naselja je ima strasan potencijal nadam se da ce nastaviti ovako