Jokan je lider!

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.03.2015.
22:45
Izvor: Sportske.net

Slaviša Jokanović sa svojim Votfordom nastavlja da krupnim koracima koraća ka Premijer ligi! Nova pobeda, trijumf za vrh tabele!

watfordfc.com
watfordfc.com

Povezane vesti

Kako se bliži sam finiš sezone u engleskom Čempionšipu, Jokanovićev Votford igra sve bolje, ređa pobede i iz kola u kolo je sve bliži elitnom rangu takmičenja!

I dok je većina ljubitelja fudbala večeras pratila mečeve Lige šampiona, ekipa Slaviše Jokanovića je izborila još jedan trijumf, i to na gostovanju Viganu.

Bio je to meč 38. kola, Votford je slavio sa 2-0, što mu je već peta pobeda u poslednjih šest mečeva, ukupno 22. od početka sezone.

Prvo poluvreme je proteklo bez golova, a posle devet minuta igre u nastavku, sve efikasniji Troj Dini postiže svoj 18. gol u sezoni, za vođstvo Votforda od 1-0.

Ovaj rezultat ostao je na snazi do samog finiša meča, koliko je trajala i Viganova nada u izjednačenje. A onda, penal za goste, koji uspešno realizuje Dini, postavivši konačnih 2-0 za Votford!

Ovim trijumfom, Votford je izbio na lidersku poziciju sa 72 osvojena boda, koliko ima i Midlsbro na drugom mestu. Treći je Bornmut sa 70, a za njima Norič i Derbi sa po 67 bodova.

U sledećem kolu, Votford dočekuje ekipu Ipsviča, koja takođe vodi veliku borbu za plasman u doigravanje za plasman u Premijer ligu.

U svakom slučaju, zahvaljujući Slaviši Jokanoviću i njegovom timu, nama u Srbiji će završnica Čempionšipa biti veoma zanimljiva!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Tuesday, 17.03.2015
23:47

Jokan mozda jeste lider, ali vise me raduje to sto mladjani Bamford nastavlja da reseta za Midlzbro, a i Kalas standardno igra. Trebalo bi ih vratiti obojicu i dati im sansu sledece sezone.