Jokan ljut na Krstajića zbog Mitra!

Autor: Beta Beta
petak 30.03.2018.
16:39
Izvor: Beta

Nije mu baš pravo što je Mitrović proveo svaki minut na terenu na poslednje dve utakmice reprezentacije.

Screenshot: skysports.com
Screenshot: skysports.com

Povezane vesti

Menadžer Fulama Slaviša Jokanović rekao je danas da je nezadovoljan što je Aleksandar Mitrović igrao obe prijateljske utakmice za reprezentaciju Srbije.

"Nemam nikakav komentar o poštovanju koje je reprezentacija Srbije pokazala prema meni i mojim igračima. Veoma sam srećan što je davao golove i veoma sam srećan što je Srbija pobedila", rekao je Jokanović britanskim medijima.

Mitrović je igrao za Srbiju protiv Maroka i Nigerije, a u drugoj utakmici je dao oba gola u pobedi svoje reprezentacije.

"Nezadovoljan sam što je igrao obe utakmice. Očekujem da će biti veoma dobar igrač za reprezentaciju i da će davati golove na svakoj utakmici, ali je ovog puta bio jedini koji je igrao 90 minuta u obe. Nisam zadovoljan i to je moj lični osećaj. Nisam selektor tamo. Kada nešto pitam, oni mi nešto odgovore, ali reči nisu važne tim ljudima", kazao je Jokanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Saturday, 31.03.2018
00:47

Odmarao je 7 meseci, sad odigrao 10 utakmica za 2 meseca i umoran. Daj mani se Jokane, Mitar je momcina moze dve tekme za redom da odigra.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Friday, 30.03.2018
18:03

Realno, i nije mu bas trebala ova izjava, decko igra u zemlji u kojoj smo igrali drugi mec, nije bas da je morao mnogo da putuje ili tome slicno...

avatar
Z
Friday, 30.03.2018
17:06

Pa kada je ovom gorelo pod nogama....pominjao cak ubistvo premijera....isuse!