Jokanović zna gde je Fulamov najveći problem

Autor: Darko Mitrović
subota 18.08.2018.
20:35
Izvor: Sportske.net

Radiće na njegovom rešavanju, ali mu za to treba više vremena.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Ni posle drugog kola ekipa Fulama nema na svom kontu nijedan osvojen bod u novoj sezoni Premijer lige.

Posle poraza od Kristal Palasa na svom terenu (0:2), Fulam je danas kao gost izgubio i od Totenhema sa 3:1, uz pogodak našeg Aleksandra Mitrovića koji nije bio dovoljan Jokanovićevoj ekipi.

Posle meča, trener Fulama Slaviša Jokanović posebno je naglasio činjenicu da za razliku od njegovog tima, Totenhem ima ekipu koja već nekoliko godina igra zajedno.

''Ovo je jedna od najkvalitetnijih liga na svetu, a mi smo danas igrali protiv veoma jake ekipe koja nastupa i u Ligi šampiona. Moj tim je pokazao želju i borbenost, ali na kraju su nas kaznili njihovim kvalitetom, sinhronizacijom, uz činjenicu da zajedno igraju već tri godine.

Znali smo sa čime se suočavamo ulaskom u ligu, ali moramo da budemo hrabri i da nastavimo vredno da radimo da unapredimo naše mogućnosti.

Bili smo u problemu tokom prvih 45 minuta. Imali smo jednu šansu, nismo je realizovali, a onda su oni postigli gol, u lošem trenutku po nas.

Drugo poluvreme smo dobro počeli, kontrolisali loptu, postigli gol, imali prilike da postignemo i drugi. U poslednjoj četvrtini utakmice, oni su preuzeli kontrolu i rešili meč u svoju korist'', izjavio je Jokanović.

Veruje da će vremenom sve doći na svoje mesto.

''U fudbalu treba vremena da se izgradi kvalitetan tim. Mi imamo sjajan tim, sam klub je sjajan, sve je ovde lepo, ali naši rivali igraju zajedno tri godine. Nama definitivno treba vremena'', istakao je Jokanović.

U sledećem kolu Fulam dočekuje ekipu Barnlija, mnogi taj meč vide kao priliku i za prve bodove ekipe sa ''Krejven Kotidža'' u novoj sezoni.

''Znamo da neće biti lako, ali moramo da se borimo i da osvojimo bodove. Nedelju pred nama moraćemo dobro da iskoristimo na ispravljanju grešaka i podizanju samopouzdanja. Premijer liga se ne završava ove ili sledeće nedelje. Veliki posao je tek pred nama'', zaključio je Jokanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
noname
Saturday, 18.08.2018
21:32

ove godine opstanak, a posle ko zna. U svakom slucaju Fulam igra lep fudbal, da li je to dobro i dovoljno za ovu ligu videcemo. Srecno Jokane!