Još jedan stadion u Engleskoj menja ime!

Autor: Pavle Lazarević
četvrtak 21.04.2016.
14:09
Izvor: Sportske.net

Veliki broj timova na ostrvu je prodao prava na ime svojih stadiona, a još jedan kultni teren dobija ime sponzora.

www.stokecityfc.com
www.stokecityfc.com

Povezane vesti

Stouk Siti objavio je da će čuvena "Britanija" od leta nositi ime po glavnom sponzoru tog kluba, pa će se u narednoj sezoni zvati "bet365 Stadion".

Igrači Stouka su na ovom terenu 'uzimali meru' mnogo jačim ekipama u prethodnih nekoliko sezona, a gostovanja u "hladnoj, kišnoj noći" na "Britaniji" nikad nisu bila naivna.

Ipak, klub će sigurno profitirati od sponzorskog ugovora, s obzirom da ova najveća svetska kockarska kompanija i poseduje veći deo akcija Stouka. Ugovor je potpisan na šest godina.

"Premijer liga se konstantno razvija i želimo da osiguramo da Stouk bude kompetativan što je više moguće, da na što više načina probamo da podignemo klupski dohodak.

Ovo je najgledanija liga na svetu, a "bet365" je svakako kompanija koja je poznata na globalnom nivou. Prezadovoljni smo ovim ugovorom, kao i produžetkom postojećeg oko reklame na dresovima", izjavio je direktor kluba Toni Skols.

Stouk se nalazi na 9.mestu u Premijer ligi i klub konstantno napreduje i sada je stabilan prvoligaš i tim koji privlači odlične igrače širom sveta, kao što su Đerdan Šaćiri, Marko Arnautović i Imbula.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
John Cena
Thursday, 21.04.2016
14:42

Sta sve nece uraditi ljudi za pare. Umesto da cuvaju tradiciju i ime stadiona, oni ga prodaju za novac. Jos jedan dokaz da je fudbal postao biznis. Pitam se kako ce izledati sve ovo za 10-20 godina

avatar
MaNcHesTeR_ed
Friday, 22.04.2016
20:13

6 godina ce promeniti ime posle toga se vraca staro ime