Jovićev beg pogurao Real ka prvoj pobedi, pričaće se o sudijskim odlukama!

Autor: Nikola Miloradović
subota 26.09.2020.
22:56
Izvor: Sportske.net

Real slavio na "Viljamarinu".

EPA-EFE/JULIO MUNOZ
EPA-EFE/JULIO MUNOZ

Povezane vesti

Fudbaleri madridskog Reala slavili su u meču sa dva preokreta protiv Real Betisa kao gosti, na kraju je bilo 2:3 (2:1) u korist "Los Blankosa".

Poveli su u 14. minutu, Benzema je bio uporan na desnoj strani, uspeo je da ubaci loptu pred gol rivala, na pravom mestu se našao Valverde i postigao prvi gol Reala u novoj sezoni.

Ipak, u 35. minutu domaći igrači stižu do izjednačenja, konačno je prošao jedan centaršut, Kanales je ubacio odličnu loptu, Kazemiro nije bio najbolje postavljen, Mandi je zakucao loptu u mrežu nemoćnog Tiba Kurtoe.

A onda, samo dva minuta kasnije, šok, kombinacija Fekira i Viljama Karvalja, Portugalac postiže efektan pogodak, tukao je u bliži ugao i savladao Kurtou, preokret u Sevilji.

Peh su Madriđani doživeli i u finišu poluvremena, Kros je zbog povrede morao da napusti teren zamenio ga je Modrić.

Podsetimo, Luka Jović je počeo meč u prvoj postavi, nije se previše istakao u prvih 45 minuta, ali ruku na srce nije lopta išla ka njemu, njegov zadatak je bio da odvlači štopere Betisa i otvara prostor rivalima.

baner

Na samom startu nastavka Real stiže do izjednačenja, centaršut Karvahala sa desne strane, delovalo je da je Benzema ugurao loptu u mrežu Betisa, ali je na kraju Emersonu pripisan autogol.

Nekih 20 minuta kasnije ključni momenat na utakmici, kontra Reala, Benzema je poslao loptu ka Luki Joviću, bivši napadač Crvene zvezde beži odbrani Betisa, išao je sam ka golu rivala, da bi na kraju Emerson stigao i oborio.

Gledao je sudija snimak, dugo se čekalo na konačnu odluku, a onda se Bengoeća oglasio, slobodan udarac za "Los Blankosa" na ivici kaznenog prostora i direktan crveni karton za Brazilca.

Ramos je izveo slobodnjak jako dobro, ali je lopta prohujala pored stative i pogodila spoljni deo mreže.

Jović ipak u 72. minutu napušta igru, nije uspeo da se upiše u listu strelaca, čini se da je danas ipak obavio svoj zadatak, odvlačio je štopere Betisa, otvarao prostor saigračima, na kraju je i iznudio prekršaj koji je prelomio utakmicu.

baner

Šansu je umesto Srbina dobio Borha Majoral, koji se u 80. minutu našao u jednoj situaciji o kojoj će se pričati.

Nakon njegovog pokušaja prodora lopta je pogodila u ruku Bartru, sudija se nije odmah oglasio, već koji minut kasnije kada je napravljen prvi prekid.

Pogledao je snimak i procenio da je fudbaler domaćeg sastava igrao rukom, a da ipak nije bio fauliran od strane napadača Reala, žuti za Bartru i penal za Real, to je bio ishod svega.

Ramos je stavio loptu na kreč, nije bilo greške, pogodak kapitena za potpuni preokret na "Viljamarinu".

U samom finišu još jedna šansa za Real da dotuče rivala, ali je udarac Iska sa samo par metara uspeo da ukroti Robles.

Do kraja nije bilo promene rezultata, prva pobeda Reala u novoj sezoni, nakon uvodnog remija sa Sosijedadom, ali nema sumnje da će se o par situacija sa ove utakmice pričati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Sunday, 27.09.2020
08:00

Dobra tekma. Betis ce se ove godine boriti za sam vrh , ako ovako bude igrao. Mozda po nekima diskutabilno , ali zasluzena pobeda Reala. Ove godine ce Atletiko da se bori za titulu. Barselona nema sta da trazi , posto nista od revolucije i drasticne izmene tima. Pike , Lengle Umtiti , svi ce se pogravati sa njima.

avatar
Benz9
Sunday, 27.09.2020
06:44

J...m ti život šta uradiše od fudbala... Usta... najbolju utakmicu u zadnjih 7-8 mjeseci sigurno... Čestitke Betisu na tekmi stvarno su odigrali perfektno... Jović je večeras zaslužio pohvalu za nastup, odvlačio je igrače Betisa i omogućio Benzemi da odigra kako zna,šteta samo što nije više lopti išlo na njega.... A što se tiče suđenja, Emerson je još u prvom poluvremenu morao na hlađenje, a sa njim i Kasemiro (doduše kako je igrao to bi bila dobra stvar za Real), a kod spornih situacija je sve čisto... Onakvih duela poput Borhe i Bartre ima na stotine i nijedan se ne svira kao faul, a igrao je rukom, samo je šteta što je ispali na ovakav način.. I da nije sviran penel mislim da bi dali taj treći gol...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 27.09.2020
06:36

U Spaniji nista novo.

avatar
Robert Lewandowski
Sunday, 27.09.2020
05:56

Jos kada bi mogli u LŠ nekako da ih proguraju do klempavka... Najveća prevara u istoriji fudbala, uzeli 4 titule u prethodnih par seozona, a samo jedna bila zaslužena... Ostalo sve kradja. Kako su samo pokrali Bajern, Atletiko i Juve, pa to je necuveno. Porediti njihove titule i titulu Bajerna ili Liverpula mislim smešno... Uopšte nisu bili dominantni.

avatar
Bádr Hari
Sunday, 27.09.2020
02:05

da moj idol Messi igra za Real e onda bi Real posteno pobedjivao. :D

avatar
Bádr Hari
Sunday, 27.09.2020
02:04

ja inace dok zavrsavam osnovnu skolu u slobodno vreme se bavim procavanjem sudjenja zato sam i napravio profil Pierluigi Collina. :D

avatar
Paul Kersey
Sunday, 27.09.2020
00:01

Kakav Jović i njegov beg...
Real je najsramniji klub na svetu a Jović je za beogradsku zonu.

avatar
Samo Barca!!!
Saturday, 26.09.2020
23:07

Pa brate mili, ovo je jezivo kakvo sudjenje i stelovanje linija u reziji VAR-a... Dajte odmah Realu titulu, cemu godinu dana igranja fudbala?

avatar
04
Sunday, 27.09.2020
04:24

Ja sam plakao od smeha kada sam video VAR linije koje veze sa mozgom nemaju. :D Penal da i ne komentarišem, a u pravu si da je besmisleno igrati fudbal godinu dana i smejati se ovakvim sudijskim lakrdijama kada mogu odmah dati Realu titulu.

avatar
tanzar
Saturday, 26.09.2020
23:03

Jovic verovatno u ofsajdu bio oni tamo povlace liniju od ramena a on glavuu isturio a penal smesan

avatar
Benz9
Sunday, 27.09.2020
06:46

Igranje rukom čisto kao suza... A bez linija iz 3 različita ugla se vidi da Luka nije bio u ofsajdu... Šteta što "uništiše" onakvu utakmicu varom....

avatar
Pierluigi Collina
Saturday, 26.09.2020
23:02

Ovo je komedija šta je lik proglasio za penal. :d

avatar
El Pístolero
Saturday, 26.09.2020
23:00

A ono je bio penal? 😂

avatar
Badr Hari
Saturday, 26.09.2020
22:56

Ahahahaha, kakva pljačka Bengoetxee u saradnji sa VAR-om, dostojna najboljih izdanja dvojca Lahoz-Manzano. Tako mlad (34), a već galaktikos. Bravo majstore, zaslužio si od Pereza kesu Reala koliko i Manzano kada je briljirao. :D:D:D