Junajted bi novi neuspeh platio baš papreno!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 16.09.2019.
21:58
Izvor: Sportske.net

Igra kluba iz Mančestera ne pruža veliku nadu.

Beta/AP Photo/Dave Thompson
Beta/AP Photo/Dave Thompson

Povezane vesti

Večeras se završava peto kolo Premijer lige duelom Aston Vila - Vest Hem, velikani su imali pomešani vikend. Siti je izgubio od Norviča, Arsenal je proćerdao dva gola prednosti u duelu sa Votfordom dok su Junajted, Liverpul, Čelsi i Totenhem zabeležili sigurne pobede.

Junajted je danas završio veliki posao, De Hea je produžio ugovor, ali igra Solskjerovih pulena ne hrabri navijače po pitanju povratak u elitu evropskog fudbala. "Crveni đavoli" ove sezone nastupaju u Ligi Evrope, ukoliko se propusti plasman u Ligu šampiona, slede velike "kazne" od strane Adidasa.

Sportski magnat je jedan od glavnih sponzora tima sa "Old Traforda", engleski mediji su preneli da postoji klauzula u saradnji sa Junajtedom. Naime, ako klub iz Mančestera ne uspe da se kvalifikuje naredne sezone za Ligu šampiona, sponzorstvo od strane nemačkog giganta opada za trideset procenata.

Klauzula bi se aktivirala zato što bi ovo potencijalno bila druga sezona zaredom kako bi Junajted bio van elite Evrope, ali tek je odigrano peto kolo "crveni đavoli" se nalaze na četvrtom mestu, videćemo da li Norvežanin može podići kvalitet igre svog tima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Tuesday, 17.09.2019
10:39

Real kupuje Zidana,Mbapea,Pogbu......Sve jasno.Junajted Džejnsa i druge mlade igrače koji tek će ili neće postignuti renome.Padanje iz godine u godinu,očajna igra,još očajniji skauting.Junajted isve više liči na Liverpul od pre 10 godina .Ne vraćati se više na Fergijevo doba već gledati napred.Ostaćemo na kraju mi navijači da gledamo kako nas tuku Vulsi,Sautempton Evertona i da gledamo kako se po terenu vuku sporaći koje se zovu igrači Mančester Junajteda.A na novi put će ih izvoditi trener koji je snenjen u Kardifu.

avatar
Jasminn
Tuesday, 17.09.2019
00:57
avatar
Tuesday, 17.09.2019
00:42

eto sigurno će i adidas da zaradi ,samo su se zeznili trebali su stavit i za ligu evrope da odbiju koji procenat jel ovi neće ni tamo završit

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 17.09.2019
14:51

Nisu po kvalitetu realno za top6 ali gledaj u prvih 5 kola, 4 penala i jedan crveni za protivnika. Imaju od pocetka prosle sezone duplo vise penala 16 (Liverpul 8) od drugog sa najvise iz top6. Ako se tako nastavi mozda ih uguraju.

avatar
The Red Army
Wednesday, 18.09.2019
09:03

Pa svaki penal koji je sudjen je i bio, ili tvrdis drugacije? A jos 2,3 penala su trebali da nam sviraju

avatar
Man united
Tuesday, 17.09.2019
18:35

Тачно се на прву види да си Гробар. Тако само они броје пенале кад им одговара. Још треба да почнеш да мериш кад је Челсију задњи пут свиран пенал против Манчестера. Схвати више да су пенали саставни део игре. Ако алудираш на некакве теорије завере, онда број само пенале који су грешком досуђени. У супротнном испадаш смешан.