Junajted i Falkao - Kupiti ili ne kupiti?

Autor: Beta Beta
utorak 21.04.2015.
18:16
Izvor: Beta

Falkao ne igra na svom nivou, sve su češće priče da će se vratiti u Monako, ali...

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Fudbalski klub Mančester junajted odlučiće na kraju sezone da li će otkupiti ugovor Radamela Falkaa od Monaka, preneli su danas francuski mediji.

Potpredsednik Monaka Vadim Vasiljev rekao je da se nedavno sastao sa čelnicima Junajteda, koji su mu preneli da su zbunjeni lošom sezonom kolumbijskog napadača.

"Ovo nije njegova najbolja sezona, ali su se oni i pored toga opredelili da na kraju sezone odluče da li će otkupiti njegov ugovor", rekao je Vasiljev.

Nakon povrede kolena, koja je Falkaa udaljila sa Svetskog prvenstva u Brazilu prošlog leta, on je napustio Monako i otišao u Junajted na jednogodišnju pozajmicu.

Falkao je imao problema da se navikne na Premijer ligu, postigavši samo četiri gola na 25 utakmica za Junajted.

Vasiljev je dodao da je Falkao napustio Monako jer je "želeo da igra na višem nivou", kao i to da je imao loš odnos sa tadašnjim trenerom Klaudijem Ranijerijem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 22.04.2015
17:50

Ako bismo otkupili njegov ugovor, to ne bi bio nimalo dobar posao. Da se ja pitam (a ne pitam se, nazalost), tih 45 miliona, bih uzeo, malo dodao, i kupio recimo Karvalja iz Sportinga, i Klajna iz S'otona. Nekih 55 miliona bi bilo dovoljno za tu dvojicu. Treba razmisljati na duze staze. Obojica su mladi. Bolje Klajn (23) nego Alves (30) i bolje Karvaljo (24) nego De Jong (30). Za napadaca bih doveo Luiza Adrijana (s obzirom da je besplatan na leto) a za stopere Humelsa (45) i, recimo, Otamendija (35). GGMU!

avatar
RvN10
Tuesday, 21.04.2015
19:34

Ne znam stvarno sta bih rekao za ovo...Mislim da bi bilo pametnije za te pare dovesti nekog mladjeg napadaca.

avatar
PakyCFC
Tuesday, 21.04.2015
20:46

Mislim da bi za te pare bilo bolje dovesti bilo kog drugog.

avatar
King Eric
Tuesday, 21.04.2015
19:28
avatar
Zoran GGMU CG
Tuesday, 21.04.2015
19:28

volio bih da ostane

avatar
MUFC20
Tuesday, 21.04.2015
19:25

Nema šanse ,treba dovesti boljeg i mlađeg napadača , hvala ti El Tigre al aj ti dalje.

avatar
Boba-Manchester
Tuesday, 21.04.2015
19:20

Mislim da se moze isposlovati mnogo manja cena nego sto je prvobitno odredjena. Smatram da se treba kockati. Falkao je klasa i treba probati sa njim, pokusati ga vratiti u pravu formu i iskoristiti ga na najbolji moguci nacin. Ne vidim koliko ima prostora da se dovede klasan i dokazan napadac, tako da je meni bolje da se proba sa njim.

avatar
Nikola M.
Tuesday, 21.04.2015
19:10

Uz dužno poštovanje Radamelu, Junajted bi bio lud ako bi otkupio njegov ugovor. Nišra specijalno nije pokazao, iako je imao problema da se nametne Van Galu, nije baš mnog ni igrao, ali u većini tih mečeva nije briljirao, nije ubedio nikoga da je to onaj stari Radamel, zašao je u tridesetu godinu života, ima ozbiljnu povredu iza sebe, Junajted će morati da ga plati 50 miliona evra, ako želi da otkupi ugovor, i morao bi da ga plaća 280000 hiljada funti na nedeljnom nivou. Kad se sve to uzme u obzir, otkup ugovora nije dobro rešenje. Bolje te pare usmeriti na Lakazeta recimo, ili nekog mlađeg napadača, a koji ima solidnog iskustva, i koji bi mogao da postane svetska klasa, nego na ovakvog Radamela, i uzgred poprilično skupog.

avatar
Adnan
Tuesday, 21.04.2015
19:00

Po meni,definitivno ne.Nije on Jang pa da ga se ceka 5 sezona,ima i dobar broj godina i veliku platu koju je dobio na osnovu reputacije.Razumijem da nije dobijao veliki broj lopti ni prilika,ali jednostavno nije opravdao ogromnu platu.Sa druge strane Van Persi,kada je zdrav ima vrhunsku statistiku i dokazan je u ligi,problem je u tome sto nije cesto zdrav.Definitivno jedan od ove dvojice bi trebao put pod noge.Junajted mora i da razmisli,ovo ljeto nece biti napadaca koje bi mogli da se kupe,a da valjaju,a ne bi bilo dobro da Falkao pređe u drugi engleski klub i nađe formu(ako se vrati u Monako super).Dobro su uradili kad su ga uzeli samo na pozajmicu.

avatar
Realan 1
Tuesday, 21.04.2015
18:56

Kupiti.Pa ne moze takva klasa od igraca da zaboravi da igra fudbal.Teska povreda druga liga,drugi stil igre.Od sledece sezone ocekujem od njega da pocne da trese mreze u kontinuitetu i da bude medju najboljim igracima PL.Naravno ako ga kupe.Pa Suarez je imao pauzu zbog zabrane,pa koliko mu je trebalo vremena da pocne da igra kako zna i ume?Falkao je top napadac i moraju ga zadrzati.Malo strpljenja i on ce im to vratiti na najbolji moguci nacin.

avatar
Jonas Gutierrez
Tuesday, 21.04.2015
18:56

Nee, ipak je prevelik novac u pitanju, s obzirom na to sta je pokazao (odnosno sta nije).

avatar
Javier Mascherano
Tuesday, 21.04.2015
18:26

Sta ce im? Ako za jednu celu sezonu nije pokazao nista, a nije vise ni mlad kao sto je bio, ne treba im, bolje gurati mladog wilsona...

avatar
LuisSuarezFB
Tuesday, 21.04.2015
18:24

Okej, imao je privikavanje.. Ali trebao je do sada vec da se privikne i poeni ne treba da otkupe njegov ugovor jer nista nije pokazao a sa tim igrama koje je prikazivao na tekmi svakako ne vrede onoliko koliko kosta njegov ugovor. Pomalo preskupo..

avatar
Вучко
Tuesday, 21.04.2015
18:23

Nije nista pokazao, a astronomstku platu ima. Mislim da ne treba da potpisu ugovor sa njime.