Junajted je očajan?

Autor: Janko Glavonjić
petak 13.02.2015.
11:11
Izvor: Sportske.net

Pol Skols je u intervjuu engleskim medijima dopunio kritiku taktike Van Gala posle meča sa Barnlijem.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Ako bi pogledali samo rezultat prošle utakmice na Old Trafordu protiv Barnlija, i videli da je domaćin pobedio sa tri jedan, verovatno bi pomislili da je to bila još jedna rutinska pobeda favorita.

Ali, oni koji su gledali utakmicu znaju koliko se Van Galov tim mučio, i ponovo je David De Hea, naročito u prvom poluvremenu, spašavao glavu svojim saigračima.

Pol Skols je taj fudbal nazvao "očajnim".

"U ovom trenutku, nemam nikakvo zadovoljstvo da gledam utakmice Junajteda. Pobedili su Barnli, ali je Barnli zaslužio mnogo više iz te utakmice.

Da biste pobedili, morate da napadnete, a naši napadi su često potpuno neinventivni i jednostavno, očajni
", smatra Skols.

Skols je kritikovao i izbor Holanđanina u napadu.

"Falkao i Van Persi su odlični napadači van svake sumnje, ali čini se da zajedno loše funkcionišu, bar za sada. U isto vreme, imate Runija u formi, koji je utakmicu protiv Barnlija završio kao zadnji vezni.

To je veliki kvalitet Vejna, može igrati na gotovo svakom mestu na terenu, ali ako Van Gal misli da trenutno nije dovoljno dobar da igra u napadu umesto nekog od ove dvojice, onda je to veliki problem
", rekao je Skols.

Junajted je trenutno treći na tabeli, ali čini se da ako ubrzo ne budu počeli da igraju bolje, neće dugo ostati tako visoko...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Emre Can
Friday, 13.02.2015
12:25

Pozdrav za Nikolu M. sa sajta.

avatar
Nikola M.
Friday, 13.02.2015
16:05

E, pa baš ti hvala na pozdravu. Pretpostavljam kakva je tvoja konotacija, no da sam ja tvrdio da Junajted igra odlično, da je bajna igra (generalno gledano), i sve u tom smislu, pa ajde da razumem, ali ovako, nema smisla. Sam sam rekao da Junajted ne igra najbolje, i to više puta, takođe, i da su svi navijači svesni toga, niko nije tvrdio suprotno, pa ni ja.

avatar
Nikola M.
Friday, 13.02.2015
22:19

Da si samo pozdravio, ne bi imalo problema, ali ovako je jasno šta je zapravo značio taj tvoj pozdrav, tj. šta si ti time mislio. Verovatno si izvukao iz konteksta neku moju rečenicu ili pogrešno razumeo neki moj prethodni komentar, pa si na ovoj vesti iskoristio priliku da me prozoveš. Barem meni to tako deluje, izvini ako grešim. Opet, to što si ti verovatno mislio, ja sam pokušao da opravdam, jer to nije tačno. Ja sam sebi uzeo za pravo da ti ovako repliciram, jer smatram da ovo nije bio običan pozdrav, separaciono od teme. Sam odabir vesti, na kojoj si uputio pozdrav, nagoni me na to da pomislim da se ne radi o običnom pozdravu. Zato nije uzvraćen pozdrav, nije to akt nekulture. Možda sam ja umislio i pogrešno interpretirao ovaj komentar, mada sumnjam, ali ako jesam, onda se izvinjavam. A i ne znam šta ti imaš mene da pozdravljaš? Niti se slažemo nešto posebno, niti imamo neki korektan odnos ovde na sajtu, uglavnom se raspravljamo, pa i da je bio regularan pozdrav, kao što kažeš, ne znam čemu?!

avatar
Emre Can
Friday, 13.02.2015
20:35

Ja sam te samo pozdravio.Nije kulturno sto nisi uzvratio ali ajde.Nastavi da mi lupas minuse.