Junajted - Jedan veliki posao završen, ostalo ih još 10

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 18.10.2018.
13:36
Izvor: Sportske.net

Fudbaler koji je bio na izlaznim vratima kluba postao je nezamenjiv u startnih 11, a to je uprava umela i da nagradi.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Kako prenosi "Miror", Luk Šo je parafirao novi ugovor sa "Crvenim Đavolima".

Levi bek je od dolaska u Junajted 2014. godine imao dve teške povrede, nakon dvostrukog preloma noge protiv PSV u Ligi šampiona početkom sezone 2015/16 i njegova karijera je bila dovedena u pitanje, kasnije je sam igrač otkrio i da su lekari od njega krili da je mogao i da izgubi nogu.

Ipak, vratio se Šo treninzima, bilo je priče minulog leta da bi mogao da napusti klub, ali je dokazao Murinjo da je spreman, Portugalac mu je ukazao šansu, a ovaj je sjajno startovao sezonu, zaigrao je i za reprezentaciju Engleske u Ligi nacija.

Isticao mu je ugovor sa klubom na kraju tekuće sezone, ali je to sada prošlost, kako je Šo navodno parafirao novi petogodišnji ugovor težak 222 hiljade evra na nedeljnom nivou.

Junajted je tako završio jedan važan posao, a još 10 igrača bi klub moglo da napusti po isteku saradnje na kraju sezone.

Među njima su i Entoni Marsijal i David De Hea, u klubu aktivno rade na produžavanju saradnje sa dvojcem, mada klub ima opciju da sa obojicom produži saradnju na još godinu dana.

Ipak, u upravi bi da zaobiđu tu varijantu i sa dvojcem potpišu nove saradnje, David De Hea traži da klub pokaže ambiciju za osvajanje trofeja, dok bi Marsijal svakako voleo da dobije ozbiljniju minutažu.

Ugovori ističu i Mati, Ereri, Džounsu, Smolingu, Darmijanu, Valensiji, Andreasu Pereiri i Ešliju Jangu, a jasno je neće sa svima biti produžena saradnja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Thursday, 18.10.2018
17:50

Propada klub definitivno.Dati mu 222000 nedeljno!Dobar ali ne i nadprosečan bek.Malo više u Čelziju zarađuje Azar.Time je sve rečeno.Junajted je u padu rejtinga,ne privlači dobre igrače,ove prosečne Murinjo ne zna da iskoristi i onda igrači ucenjuju upravu.

avatar
brekbaCh1
Thursday, 18.10.2018
16:52

222 hiljade za beka ? Kako samo sisaju ovaj Junajted.

avatar
Antihepi
Thursday, 18.10.2018
14:00

Велико браво за управу клуба. Шо је будућност Јунајтеда,имамо одличног левог бека! Мислим да Де Хеа,Марсијал,Ерера и Переира морају да добију нове уговоре. Валенсија ће готово сигурно продужити уговор макар на још годину дана,због свог статуса у клубу. Мата такође. Остали пут под ноге!

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 18.10.2018
15:23

Bas tako. Stoperi, Darmijan I Jang nisu ni za rotaciju. Mozda mi tu najzalije Janga no nema sta da da. Odigrao sezonu, dve korektno ostalo najbolje odigrao u Aston Vili.

avatar
Antihepi
Thursday, 18.10.2018
19:35

Ешли је био на врхунцу када је играо лево крило. То је његова позиција. Једина утакмица где је баш добро одиграо бека био је дерби са Ливерпулом у октобру прошле сезоне. Стижу га године,треба да иде. Отвориће се простор за млађе играче. Дармијана и Џоунса не желим ни да коментаришем,Смолинг мало одскаче али није то то...

avatar
Marco Popovich
Thursday, 18.10.2018
17:02

Aston Vila,ubitacna krila na dve sezone,Jang i Dauning,posle se izgubili