Junajted prelomio, ovo je ishod sezone? Promena se nazire?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 09.02.2020.
10:02
Izvor: Sportske.net

Šta jedino može da spreči već donetu odluku? I koji je najveći problem kluba?

EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT
EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT

Povezane vesti

Iz Engleske stižu vesti da će ovo biti poslednja sezona Solskjera na "Old Trafordu". Navodno, i u klubu je jasno da njegov plan nije uspeo, da je promovisao mlađe igrače, ali da nema kapacitet da napravi nešto više, niti da bi mu trebalo davati ogroman novac za pojačanja. Jednostavno, izgubio je poverenje, ko zna koja po redu revolucija u Junajtedu je jedino uspela da promeni lica u svlačionici, ali ne i da donese rezultate.

I to nije najveći problem, u klubu smatrajum kako piše "Miror" da se jaz između Liverpula i Junajteda povećava, isto važi i za Siti, to ih najviše boli.

Navodno, Solskjer bi jedino mogao da zadrži klupu ako uđe u top 4 ove sezone što je malo verovatno, ili eventualno osvoji LE, za šta šanse nisu velike. U suprotnom, zamena je spremna.

Baner

List spekuliše da je Maurisiju Poketinu poručeno da se strpi do kraja sezone, da je prvi kandidat za klupu, da će dobiti budžet, ali i naslediti povoljnu situaciju u kojoj se Soslkjer oslobodio starijih igrača, što će olakšati popunjavanje tima. Uz to, Junajted smatra da bi povratak u Ligu šampiona pod Poketinom, odnosno sam njegov dolazak ubediti sponzore da će se klub vratiti na veliku scenu.

Recimo i to da Ševrolet i Adidas imaju ugrađene klauzule o smanjenju davanja novca za sponzorstvo ako se ne izbori Liga šampiona što će dodatno oslabiti finansijsku poziciju kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Monday, 10.02.2020
21:30

Ne smeniti ga do leta a plan kupovine i prodaje sa novim trenerom.

avatar
Jerome Drake
Sunday, 09.02.2020
18:02

Kakav Poketino. dovedite Alegrija

avatar
Gvozden
Sunday, 09.02.2020
16:40

Segunda. Liga po meri MU. ; )

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Sunday, 09.02.2020
15:12

Poketinu samo da se ne mešaju u dovpdjenju igrača. Bez daljnjeg da bi bio mamac za igrače. Ima do leta ...

avatar
RedDevilSRB
Sunday, 09.02.2020
12:35

Nije greška pridodavanje mladih igrača ali oni su trebali samo da budu tu kao podrška timu i rotacija a ne oslonac tima. Jednostavno, sezona je predugačka, ekipa i onako ima previše prosečnih igrača i pritom problemi sa povredama. Nije smeo da proda neke igrače a da im ne nađe zamenu.