Juve odbija da proslavi titulu, novi poraz!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 23.07.2020.
21:25
Izvor: Sportske.net

Pobeda je bila dovoljna, ali...

EPA-EFE/GABRIELE MENIS
EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Povezane vesti

Juventus je pobedom večeras u Udinama mogao da reši pitanje osvajača Serije A, ali ćemo na konačno slavlje sačekati sledeće kolo.

Oni su danas poraženi od Udinezea, a pobeda im je garantovala titulu. Ipak, ostaju još tri kola da se to ispravi. Večeras su domaćini slavili sa 2:1 (0:1).

Juventus bolji od starta, ali nisu koristili terensku nadmoć, sve do 42. minuta utakmice.

Tada je Matijs De Liht primio loptu, odlučio se da sam reši situaciju i pogodio je za 1:0 sa velike udaljenosti.

Početkom drugog dela igre izjednačenje. Akcija je tekla po levoj strani napada Udinezea, Ken Sema je poslao loptu u kazneni prostor, a na drugoj stativi je bio Nestorovski koji pogađa u padu.

Sve je rešio razbijač Seku Fofana. On je uspeo da se otarasi jednog igrača, a potom da kroz noge probaci loptu De Lihtu, da bi nakon toga prevario i golmana za konačnih 2:1.

   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Thursday, 23.07.2020
23:02

Kamo penali za Juve? Šta li je mislio taj sudija, kako izlizani sam da sruši Udinese majstorijama sa bele tačke ako ne svira penale, potvrdi titulu koju je takođe sam osvojio za Juve i usput postavi i sruši novih 8 rekorda? 😂

avatar
juvealexx
Thursday, 23.07.2020
21:31

Dajte ovom debilu sarriju otkaz dok juventus nije izgubio bodovnu prednost , ovo je sramotan poraz i c Ronaldo je "krivac" taj izgleda zna zabiti samo iz penala ili kad na vratima nema golmana , Juventus će možda osvojiti scudetto ako to ne mijenja činjenicu da je ovo najlošiji Juventus u zadnjih 10 god , mogući scudetto nek zahvale što su Lazio i inter posustali a jedino tu Atalanta može "pomrsiti" planove i iskreno rečeno bilo bi mi drago ako bi to bio način da uprava "progleda" i makne ovog gubitnika sa klupe zajedno sa C Ronaldom zvanim "sebični"

avatar
Badr Hari
Friday, 24.07.2020
13:35

Nemoj tako o najboljem svih vremena u galaksiji, a i šire. 😂 Čovek pravi razliku, sam osvojio skudeto koga Juve nije video 7 godina uzastopno pre njegovog dolaska. Kol'ko u prošlom kolu majstorijama sa bele tačke osvojio bod za Juve i postavio/srušio 8 novih rekorda. U telu dvadesetdvogodišnjeg dječarca sa 2% masti zajedno su Usain Bolt, Javier Sotomayor i Michael Jordan, a i Sergey Bubka samo što nije. 😂

avatar
Tiribocchi
Thursday, 23.07.2020
21:29

Ja i dalje tvrdim da inter ima sanse za skudeto!!! ja i dalje tvrdim da inter zasluzuje skudeto!!!

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 24.07.2020
14:51

Ja i salje tvrdim da tvoj sarkazam nema granica Cesritam na tome