Juventus pred odlukom - Hoćemo li videti povratak veka?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 05.05.2018.
09:57
Izvor: Sportske.net

Navijačima neće biti drago da ovo čuju, mada se oni neće pitati...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus ulazi u finiš sezone, Alegri je održao sastanak sa igračima, upozorio ih da nije ništa gotovo, treba da dobiju dve od tri poslednje utakmice kako bi odbranili titulu, a žele naravno i četvrtu duplu krunu u nizu.

Sa druge strane i dalje se provlače priče da je Alegri izgubio motiv, da želi promenu, mada je on to još jednom juče demantovao.

Ima ugovor još dve godine, Juventus želi i novi produžetak, ali o tome će se razgovarati tek na kraju sezone.

Navodno čekaju Čelsi i Arsenal, Anćeloti bi eventualno mogao da sačeka i da se oslobodi klupa Reala, odnosno da uzme slobodnu godinu, no, najverovatnije je njegova sledeća stanica Engleska, ako ode iz Juventusa.

Juče su mediji lansirali senzacionalne vesti da će jedan od bivša dva trenera naslediti Alegrija na klupi "Bjankonera".

Prvi kandidat je Karlo Anćeloti koji ima sjajne odnose sa upravom, ali ga navijači mrze i to bi izazvalo problem, mada je tako bilo i sa Alegrijem, pa su pobede i trofeji sve ispeglali. Uz to, Anćeloti bi vratio kao pomoćnika, Pirla u klub što bi verovatno promenilo percepciju, "Mocart" je idol tifoza "Bjankonera".

Drugi kandidat je Konte, Alegrijev prethodnik što je ipak malo verovatno. Ovde je situacija obrnuta, navijači ne bi imali ništa protiv, ali pitanje je kakvi su Konteovi odnosi sa Anjelijem pošto je klub napustio na početku priprema pre četiri godine.

Ostaje i priča oko Masima Karere bivšeg Konteovog pomoćnika koji je sa Spartakom u Moskvi uzeo titulu i čiji bi povratak u Juve takođe bio primljen sa simpatijama.

Ali, iako mediji forsiraju priču, sve zavisi od Alegrija. Juve želi da on ostane.

Večeras bi mogao da napravi korak ka novoj tituli, sedmoj u nizu za klub, na "Alijancu" gostuje Bolonja, ako Juventus pobedi, otići će na +7 i čak bi sutra mogao da postane prvak, ako Napoli ne slavi kod kuće protiv Torina.

Juve će pokušati večeras da osvoji bodove i sačuva snagu za finalni meč kupa protiv Milana u sredu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Luka Bojovic
Saturday, 05.05.2018
10:33

Sky je preneo da juve ima dogovor sa Ancelotijem ako Alegri ode tako da nema problema. Svaki normalan navijac juvea zeli da alegri ostane ali ako se zasitio ili zeli promenu srecan mu put, docice jos jedan vrhunski strucnjak sa drugacijim kvalitetima koji mozda vise i odgovaraju ovakvom juveu sa ofanzivnim igracima

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Saturday, 05.05.2018
10:07

Ne biste ni sutra teoretski postali prvaci ako bude nereseno u Napulju.