Juventus već doneo odluku oko Sarija?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 28.02.2020.
09:14
Izvor: Sportske.net

Stvari izgleda već poznate nakon sastanka Anjelija sa saradnicima. Ko je najveći krivac?

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

U Juventusu alarm, meč sa Interom će biti igran pred praznim tribinama u nedelju uveče, spekuliše se da će to biti odluka za Sarija, posle šokantnog poraza u Lionu.

Kažu da su čelnici šokirani indolentnišću ekipe, Sarijevom pričom o nedosuđenom penalu, jer takve stvari u Juventusu se posmatraju kao alibi.

I neke izjave Bonučija nakon meča su pokazale da svlačionica sumnja u Sarija, ali Juve nema mnogo rešenja. Alarm je upaljen, Anjeli je razgovarao sa Paratićijem i Nedvedom, odgovornost sportskog sektora je najveća.

Predsednik je želeo da Alegri ostane, zatim imao ideju da posle neuspeha u poteri za Gvardiolom, dovede Inzagija, saradnici su ga ubedili da je Sari rešenje.


Baner

Sada se čini da svi peru ruke, da je trener ostavljen na cedilu, pa čak kolaju priče da bi mogao da dobije otkaz za vikend ako Inter pobedi na praznom "Alijancu".

Ali, to su glasine. Pre svega, Juventus nema tradiciju da menja trenere usred sezone, ali nema ni rešenje. Iako je i dalje na platnom spisku, Alegri se ne bi vratio, drugog rešenja nema, niti bi bilo vreme da se stvari menjaju.

Zbog toga je Sari siguran, do kraja sezone, ma šta bude. Juventus će sigurno igrati Ligu šampiona, ako i izgubi titulu posle osam godina, nije smak sveta. Ali, samo jedna stvar može da spasi Sarija otkaza na kraju godine, a to je Liga šampiona. Naime, mediji ponavljaju da ni dupla kruna neće biti dovoljna, jer Juventus ima daleko najjači tim u Italiji, mnogi tvrde i najujednačeniji u Evropi, a muči se i daleko je od igre. Zbog toga, u ovom trenutku, budućnost Sarija ne samo ne deluje izvesno, već je većina sigurna da i sa titulom u džepu na leto odlazi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
scofield
Friday, 28.02.2020
15:45

Juventus ima vezni red koji nit smrdi nit mirise, nema nikakve kreacije, Dibala dve utakmice magija od igraca pa ga nema naredne 7-8 i tako u krug. Iguain odavno gotov, prodali Kansela prosle godine najboljeg beka lige da bi Kvadrado glumio beka ove sezone. Verovatno su mnogo vise ocekivali od Remzija i Rabio, sta im znace ako su za dzabe ako nemaju kvalitet za Juve. Nervira me sto ne igraju na gol vise pa.im se to obije o glavu ali to su zabari.

avatar
Mak-Juventino
Friday, 28.02.2020
13:24

Sigurno ostaje do kraja sezone , a ako odbranimo Skudeto , jos duze ...

avatar
Kiddo
Friday, 28.02.2020
12:32

Kako barsa moze u sred sezone da smeni trenera i kako im se lepo vratilo. Bolje bilo ko drugi da vodi Juve.

avatar
Делија_момак
Friday, 28.02.2020
11:23

Каква је ово превара од тренера. На срећу узео Лигу Европе против никад горег Арсенала и као довео га Јувентус. Са Алегријем нису узели ЛШ а узеће са овим. Како да не. Плус, играју дупло горе и Лацио и Интер свакако имају велику шансу. Јувентусова предност је дужа клупа и могу да ротирају по жељи.