Juventus već zna ime trenera?!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 20.05.2019.
16:05
Izvor: Sportske.net

U klubu "zakopčani", međutim, mediji u Italiji i Engleskoj tvrde da su odlučili još pre par nedelja i da sada čekaju jun.

EPA-EFE/SERENA CAMPANINI
EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

Povezane vesti

Od danas Juventus počinje potragu za novim trenerom, engleski mediji tvrde da već tri nedelje razgovaraju sa svojom prvom metom.

Naime, Juventus ćuti i čeka finale Lige šampiona.

Prema informacijama iz Londona, Maurisio Poketino je već pristao da dođe u zemlju svojih predaka, tačnije u kraj iz koga su oni otišli.

Argentinac, poreklom iz Pijemonta je pristao na trogodišnji ugovor vredan 12 miliona evra i navodno je već saopštio svoju odluku Danijelu Leviju. Ni Juventus, ni Poketino, ne planiraju da plate klauzulu od 40 miliona za slobodu trenera, videćemo da li sam Poketino može da slomi predsednika, a nije jasno kakve bi pravne posledice imalo jednostrano napuštanje klupe.

Italijanski mediji smatraju da bi Levi pustio Poketina ako Totenhem osvoji Ligu šampiona, ali to su neproverene informacije.

Juventus će čekati jun i koliko bude potrebno, ostale opcije su Sari, Inzagi, neki pominju i Murinja, ali jasno je ko je prva meta i zbog čega se Juventus prelako odrekao Alegrija. Oni naime veruju da Levi ne može da zadrži trenera protiv njegove volje, a Poketino ovo posmatra kao priliku života, s obzirom da mu je izmakao transfer u Real.

Da sačekamo, u Juventusu ćute i sem opštih mesta ne daju nikakav trag. U svakom slučaju, i ne žuri im se, prelazni rok u Italiji traje do drugog dana septembra i tek kada stigne novi trener krenuće u realizaciju poslova...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sasa lesa
Monday, 20.05.2019
23:10

Nađite skorašnji intervju sa čovekom gde kaže kako se izgovara njegovo ime, a to je POĆETINO. A u Juventus će najverovatnije Inzaghi, živi bili pa videli.

avatar
DEL PIEROO
Monday, 20.05.2019
16:52
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 20.05.2019
18:02

Zamjena Alegri Poketino svi sretni ???

avatar
MarioJ
Monday, 20.05.2019
16:45

Poketino je dobra opcija. Sumnjam da puno Levi može kočiti, jednostavno u ekipi ne valja imati nezadovoljnog igrača, a tek trenera?! Poketino je izgradio ekipu koja je godinama u TOP 4 u Engleskoj, a pritom nije imao ni polovinu sredstava na raspolaganja kao Siti, Čelsi, Liverpul, Arsenal, Junajted pa cak i Everton je ulagao više. Da ne pominjemo to da 2 godine nije doveo ni jednog igraca. Sjajno.

avatar
_Goran_
Monday, 20.05.2019
19:23

2 prelazna roka nisu doveli igraca.

avatar
Z
Monday, 20.05.2019
16:43

Ovo bi bio odlican potez za obe strane. I nagrada za Poketina, kada vec premijerligasi nisu uspeli da ga "otmu"

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Monday, 20.05.2019
16:30

Odlicno dugogodisno resenje slicno kao kad je dosao Alegrija ali pre bih zeleo da vidim Deschamps...

avatar
Oldboy
Monday, 20.05.2019
16:11